Ел Си Уайкики Ритейл Би Джи ЕООД

www.lcw.com над 300 служителя 22 jobs

Компания

Ние сме един от най-големите търговци на облекла и модни аксесоари в света. Всеки ден посрещаме милиони клиенти в близо 1 300 магазина в 57 държави в Европа, Азия, Африка и Южна Америка. Нашата история започва във Франция през 1988 година, като днес сме най-голямата турска модна марка, с амбицията да бъдем сред трите най-големи модни марки в Европа.

В България сме на пазара от 2010 година, като за това време сме се првърнали в една от любимите марки на българите и сме измежду трите най-популярни търговци на облекла в страната.

Обяви

Дейност

Нашият основен бизнес е традиционната търговия на дребно. Имаме 33 магазина в най-големите молове и търговски паркове в страната. От 2014 година насам България е част и от новия съвместен проект за електронна търговия на LC Waikiki, който обединява няколко страни в Източна Европа.

Нашата мисия е да предлагаме облекла и аксесоари с високо качество и привлекателен дизайн за всички клиенти, независимо от тяхната възраст, произход или доходи, защото ние вярваме, че всеки заслужава да се облича добре.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Нашият екип се разраства постоянно и днес ние сме над 800 човека. През годините много млади колеги се присъединиха към служители, които работят с нас още от откриването на първите ни магазини през 2010 година. Повече от половината от ръководителите са започнали като продавач-консултанти и са израснали в организацията.

LC Waikiki е точното място за хора, които обичат модата, цветното и имат усет за красивите неща в живота. Ние сме скромен екип, който се труди усърдно и цени индивидуалното развитие и екипните постижения.

Същността на нашия бизнес рядко ни позволява да се събираме заедно, защото изисква да бъдем в магазините при нашите клиенти. Въпреки всичко, освен работата, намираме време и да се съберем заедно, без значение дали за Коледно парти или някакъв друг фирмен повод.

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Ако искате да станете част от нашия екип, разгледайте свободните позиции или просто ни изпратете вашата автобиография на hr-bulgaria@lcwaikiki.com, като отбележите за кой град имате интерес.

Интервюто се прави или на живо или дистанционно. За ръководните позиции се правят и допълнителни тестове.

Служителите споделят

Виртуален ментор

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner