Региоком Европейско Дружество клон България

Компания

regiocom Bulgarien

#готини хора - добро настроение 

regiocom е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT като основната дейност на компанията е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор. regiocom има повече от 6000 служители на 20 локации в Германия, Австрия, Турция и България.

regiocom е основана като стартъп през 1996 г. от трима предприемачи в Магдебург, които и до днес управляват дружеството, подпомагани от високо квалифицирани експерти. Заедно те активно водят компанията напред, превръщайки я във водещ лидер в дигиталната сфера. В лабораторията на бъдещето на regiocom иновативни умове развиват нов вид клиентско обслужване, използвайки инструменти от роботиката и AI приложения.

regiocom Bulgarien е основана през 2006 г. и е важна част от успешната истoрия на предприятието. Над 1500 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе, Стара Загора, Добрич и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката и телекомуникациите. 

Стани част от нашата история!

·        Ти знаеш немски и обичаш нови предизвикателства?

·        Ти си мотивиран и искаш да се развиваш в продуктивна среда?

·        Ти търсиш работа със стабилно заплащане и сериозни бонуси?

·        Ти искаш да бъдеш част от модерна фирма с готини колеги?

Ние търсим теб!

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner