„Виваком България“ ЕАД

Компания

Vivacom е сред най-големите работодатели в България с над 20 различни професионални направления като телекомуникации, информационни технологии, продажби, маркетинг, обслужване на клиенти, финанси, снабдяване, право и регулация, човешки ресурси и много други. През 2022 година Employer of Choice класира компанията в топ 10 на най-желаните работодатели в България.

Доверие, приемственост, прозрачност, възможност за обмяна на знания и опит между специалисти от всички поколения на трудовия пазар – са част от елементите на корпоративната култура във Vivacom, които правят работната среда толкова желана. Многобройните социални придобивки, различни програми за развитие, обучения и инициативи правят компанията сигурен, стабилен и предпочитан работодател.

Обяви

Дейност

Vivacom е лидер на телекомуникационния пазар с изключително голям обхват на телекомуникационни решения за частни и бизнес клиенти – мобилни и фиксирани гласови услуги, оптичен интернет, сателитна и интерактивна телевизия от най-ново поколение, както и индивидуални предложения за нуждите на корпоративните ни клиенти.

През януари 2022 г. 5G мрежата на Vivacom бe определена от Ookla за най-бързата в България, за третото и четвърто тримесечие на 2021 г.

Компанията e първият и към момента единствен телеком, който започна да изгражда 10 GIGA оптична мрежа в България, благодарение на което Vivacom предлага нови скорости за домашен интернет, достигащи до 2 000 Mbps.

Като част от стратегическото си партньорство, Vivacom и една от водещите системи в света за интернет връзка от космоса – One Web, започнаха изграждане на наземна станция за комуникация с мрежата от сателитни спътници на OneWeb на ниска орбита. С пускането в експлоатация на наземната станция, интернет свързаността в България и съседните държави ще се подобри значително. Освен пълно покритие на земята, сателити на ниска орбита гарантират и ниско закъснение на сигнала, което е критично важно за редица приложения.

За да отговори на нарастващото търсене на качествено видео съдържание, през март 2021 Vivacom въведе услугата EON, която комбинира високоскоростен интернет до 1 Gbps със смарт IP базирана телевизионна услуга.

Промяната като резултат от инвестициите в иновативна корпоративна стратегия е постоянен процес във Vivacom, откакто стана част от United Group през 2020 година. Нашите екипи винаги са отворени към динамичните решения и имат желание да учат. А там, където опитът на по-възрастните се среща с новите знания на по-младите, се раждат ярките идеи и иновациите. Те превърнаха Vivacom от в динамична, прогресираща и социално отговорна компания, в която един силен, сплотен екип помага на хората да общуват все по-лесно, по-бързо и без ограничения.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Съществена част от визията на компанията е и да допринесе към обществото развитие, не само с предлагането на висококачествени телекомуникационни продукти и услуги. Социалната политика, обединена в платформата Vivacom Fund, включва сериозни ежегодни инвестиции в сферите на образованието, културата, спорта и благотворителната дейност.

От 2023 година компанията-майка United Group планира значителни инвестиции в сектора на соларните и вятърни възобновяеми източници на енергия в България, за което сме носители на престижна награда за иновации на тазгодишните ESG Awards. Централите за възобновяема енергия ще бъдат пуснати в експлоатация поетапно от 2023 година. След това ще произвеждат почти цялото количество електроенергия, което United Group консумира директно на годишна база. Това означава, че компанията ще спести 115 000 тона въглеродни емисии на година.

Служители ще имат възможност не само да участват в бизнес развитието и технологичните постижения на Vivacom, но и да бъдат част от ключовите стъпки в борбата с климатичните промени, в името на по-добър живот за всички нас и бъдещите поколения.

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Комбинацията от високите професионални познания, клиентски ориентирания подход, уменията за работа в екип и позитивното отношение е високо ценена сред професионалистите в телекома. Ако притежавате тези качества, не се колебайте да кандидатствате и станете част от Vivacom.

От своя страна Vivacom ще инвестира в обучението Ви и ще предостави необятни възможности за развитие в едни от най- динамичните и бързо развиващи се бизнес сфери.

Ако искате да кандидатствате за работа в Vivacom, можете да следите различните свободните позиции в секция Кариери на сайта на компанията - www.vivacom.bg.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner