SILVERHAND BULGARIA OOD

Компания

SILVERHAND е група посреднически агенции, която от години специализира в подбор и осигуряване на квалифициран и помощен персонал.

SILVERHAND е основана през 2011 година в Полша и в рамките на 11 години успя да заеме водеща пазарна позиция като специалист по подбор на персонал. Ние можем да предложим на нашите партньори от цяла Европа индивидуални HR-решения и по този начин да отговорим на техните високи изисквания с най-високо качество, като се съсредоточаваме върху гъвкавото и успешно разрешаване на проблеми при подбора и осигуряването на персонал. Благодарение на нашата целеустременост и широк кръгозор, ние имаме оптимален ресурс и сме решени да овладеем успешно настоящите и бъдещите предизвикателства, с които нашите клиенти се сблъскват поради напредващата интернационализация.

Подробните анализи на нуждите на пазара и клиентите ни мотивираха да открием клоновете си не само в Полша, но и в други страни от ЕС.

Днес ние предлагаме немско- и английскоговорящ квалифициран и помощен персонал от:

  • Полша (Познан, Краков,Остров Велкополски)
  • Румъния (Тимишоара, Брашов, Крайова)
  • Словакия (Пиещяни)
  • Унгария (Будапеща)
  • България (София)
  • Литва (Шауляй)
  • и Хърватия благодарение на нашия сътрудник

10 клона в 6 държави, над 50 рекрутъри, 17 чужди езика – това ни позволява да покрием успешно бързо нарастващите нужди на нашите клиенти.

Дължим успеха си на нашия упорит труд и високи етични ценности като честност, надеждност, отговорност и уважение, на които оставаме верни в ежедневието си.


СИЛВЪРХАНД БЪЛГАРИЯ ООД, гр. София, ул. Алабин No 56, ет. 5, офис 5, вписано в Регистъра на посредническите агенции за Република България под Nr. 2360

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner