Силвър Стар
www.mercedes-benz.bg над 300 служителя 6 jobs

Компания

Силвър Стар започва дейност през април 2017 година. Компанията е генерален дистрибутор на немския концерн за марките Mercedes-Benz, SETRA и FUSO за България. Дилърските центрове са позиционирани в София, Пловдив, Варна и Бургас. Фирмената група предоставя целия спектър от услуги, свързани с продажбата и следпродажбеното обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси.


През м. Април 2022г. придобихме права за генерално представителство на нова вълнуваща марка - INEOS Grenadier. Комбинирайки здрав британски дух и дизайн с немска инженерна строгост, Grenadier ще бъде наистина безкомпромисен 4x4, създаден от нулата, офроуд автомобил.


Обяви

Дейност

Силвър Стар предлага цялата гама от превозни средства с марките Mercedes-Benz, Setra и FUSO. В сферата на леките автомобили изборът от компактни, високопроходими и луксозни модели е изключително богат. А от скоро гамата се допълва с безкомпромисен 4x4, създаден от нулата, офроуд автомобил - INEOS Grenadier. Kамионите и вановете Mercedes-Benz са синоним на топ-класа, ефективност, надеждност и устойчиво развитие.

Силвър Стар предлага и употребявани автомобили с гарантирано качество, в това число по програма на производителя – Mercedes-Benz Certified с доказана история и пробег. С регулярна доставка, 5 пъти седмично, се осигуряват оригинални резервни части за цялата гама превозни средства Mercedes-Benz, както и премиум лайфстайл аксесоари на марката, в това число бижута, парфюми, куфари, спортни сетове и други.

Продукти

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Екипът на Силвър Стар се състои от над 400 професионалисти, които отговарят за целия спектър от услуги за бизнес и крайни клиенти, в това число продажба и следпродажбено обслужване на нови и употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили и автобуси, както и продажби на резервни части. Компанията инвестира в развитието на уменията и повишаване компетенциите на служителите чрез провеждане на обучения и международна обмяна на опит в системата на производителите (на автомобилните марки, които представляваме в България). За млади специалисти и студенти са разработени стажантски програми към различни отдели в цялата дилърска мрежа. Тиймбилдинги и специални програми, насочени към служителите, се организират ежегодно.

Екип

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Кандидатстването във фирмената група може да се осъществи по следния начин:

  • При обявена вакантна позиция/стажантска програма – публикува се в почти всички платформи за работа (от където кандидатстването е директно, при наличие на регистрация), както и на нашите мейли за подбор. Изискваме само автобиография.
  • Ако няма обявена вакантна позиция/стажантска програма във Вашата област – изпраща се запитване или директно автобиография на адрес:

careers@silverstar.bg, careers@silverstarmotors.eu или careers@premiummobility.bg,

където се посочва отдел/област, от която се интересувате и локацията, която предпочитате.

Всички кандидатури се разглеждат при строга конфиденциалност, съгласно Политиката за защита на лични данни и Процедура по подбор на персонала. Ние сме администратор на лични данни.

Допълнителна информация, относно Политиката за защита на лични данни, ще откриете в профила на дружеството или на:

  • https://drive.google.com/file/d/1cj-biMdIQDG0_Uxu1OlAeAC1OZ3Yt3WD/view?usp=sharing - Силвър Стар Ритейл ЕАД
  • https://drive.google.com/file/d/1sZpA3bqrt_67URx6YN_zuTjZ-hQiGlQf/view?usp=sharing - Силвър Стар Моторс ЕАД
  • https://drive.google.com/file/d/1osSmek85fOhxzsT_kC2xr_TAoY4Nszbo/view?usp=sharing - Силвър Стар Премиум Мобилити ЕАД.

При въпроси, свързани с Вашите лични данни, бихте могли да се свържете с нас на посочените имейл адреси или на: dpo@silverstarmotors.eu.

Интервю

Първата стъпка от процеса по подбор (за кандидати) започва с изпращане на автобиография. След преглед и оценка от страна на екип Подбор, одобрените по документи кандидати, биват поканени на интервю. Използват се разнообразни методи за подбор, съобразени със спецификата на позицията, за която се кандидатства, напр. структурирано интервю, ролева игра, видео интервю, технически тест, разрешаване на казус и други. Всяка стъпка от процеса се осъществява с помощта или изцяло от отдел Подбор, съгласувана предварително с отговорен ръководител. Оферта се отправя към одобрен кандидат, след разписването ѝ от Директор Човешки ресурси и Изпълнителен директор.

Служителите споделят

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner