Силвър Стар Премиум Мобилити ЕАД

10 - 20 служителя

Компания

Силвър Стар Премиум Мобилити е най-новата компания във фирмена група Силвър Стар. В портфолиото на компанията ще откриете качествени употребявани леки, лекотоварни и товарни автомобили с марка Мерцедес-Бенц, и не само. Програмата на Даймлер АД (производител на Mercedes-Benz, Setra, FUSO & Smart) за употребявани леки автомобили „Mercedes-Benz Certified“ гарантира доказана история на всеки автомобил, възраст до 48 месеца и пробег до 100 000 км.  

 

В уеб сайта на фирмената група, наред с широката гама от употребявани автомобили, ще намерите и информация относно други услуги, предлагани от компанията.

 

За успешното представяне на новата структура разчитаме на малък, но силно мотивиран екип, който ще се увеличи в цялата страна през настоящата година. Целта ни е да създадем нов облик и да осъществим визията си за продажби и обслужване в сферата на употребявани автомобили в България. Ако желаете да станете част от нашия премиум екип и споделяте нашата визия за развитие, бихте могли да изпратите своята автобиография на адрес: careers@premiummobility.bg.

Преди да кандидатствате при нас, моля да се запознаете с Политика за защита на лични данни: „Силвър Стар Премиум Мобилити“ ЕАД:  https://drive.google.com/file/d/1osSmek85fOhxzsT_kC2xr_TAoY4Nszbo/view  

 

Careerdays.bg