TINQIN
Sofia www.tinqin.com 50 - 300 employees 12 jobs

Company

About

We are a fast-growing software and service-oriented company with offices in Sofia and Varna. We are dedicated to providing innovative solutions to meet a wide range of business needs, mainly in the insurance sector. We are specialized in providing highly developed, flexible, and intelligent solutions and are focused on using the latest advanced technologies to deliver business value to our customers. We also have an office in Paris that is focused on consulting and management accounting.

 

Values

We are #tinqiners - a company driven by the hearts and minds of more than 200 talented people who shape the office life into a super friendly and easy-going atmosphere. Joining us means you will be able to gain valuable experience while working on different exciting projects. Teamwork and constant trainings are part of our culture too. Did we mention our memorable Team Buildings, Christmas parties, and events?

 

So, if  we managed to grab your attention and you find TINQIN as your professional match, say hi at hr@tinqin.com  

 

Awards

We pride ourselves being awarded with the:

ICT Media and JobTiger’s 2017 Top ICT Employer Award, 2nd Place

ICT Media and JobTiger’s 2016 Top IT Services Award, 1st Place

ICT Media and JobTiger’s 2016 Top ICT Employer Award, 2nd place

Jobs

Activity

Основната област, в която работим, е застрахователната индустрия и по-конкретно - осигуряваме цялостна разработка на приложения. Започваме от определяне на изискванията, разработката и изчисленията и стигаме до конфигурацията, параметризацията и управлението на проекта. Освен това предлагаме услуги и решения, с помощта на които се стремим да ускорим развитието на фирмите в съвременния дигитален свят. Партнираме си и с редица стартъпи, някои от които в сферата на кредитирането, а други - в тази за разработката на онлайн брокер за застраховки.

Ние вярваме, че, основният ресурс на всяка компания са нейните служители. Ето защо, инвестираме много в тяхното развитие и в това да се чувстват удовлетворени от работата си. Стремим се да им даваме интересни проекти, като желанието ни е да имат максимална автономност. Понякога това се оказва предизвикателство, но знаем, че мотивацията е ключът към постигане на оптимални резултати. Това пък води до крайната ни цел, а именно да осигуряваме качество и иновация на своите партньори.


Products

Benefits

Corporate Culture

Ние сме #TINQINERS - компания, водена от сърцата и умовете на повече от 200 талантливи хора, които превръщат офисния живот в супер приятелска атмосфера! Може би се питате как? Решихме да превърнем вътрешните инициативи в традиция. През август, например, проведохме специално готварско състезание, за да отпразнуваме 6-я си рожден ден. Отбелязваме подобаващо и празници като Коледа и Великден, като организираме партита и за най-малките. Тиймбилдингите ни са още едно събитие, на което обръщаме специално внимание и се стараем да надскачаме себе си с всяка една изминала година. Участваме и в редица социални каузи. Опитваме се да намалим използването на пластмаса и за целта създадохме вътрешната инициатива RETINQIN. Включваме се в инициативи като "Капачки за бъдеще", "Жълти стотинки" и "Вратичка за всеки", състезаваме се в благотворителни маратони и сме активни в кръводаряването.


Team

Office

Office Photos

Office Perks

Working Space

Job Application

​Необходими документи - CV


Начин на кандидатстване - чрез обява или директно чрез сайта на команията.


Етапи на кандидатстване:

1. Изпращане на кандидатура;

2. Нетехническо интервю;

3. Техническо интервю;

4. Изпращане на оферта от наша страна.


Продължителността на процеса може да варира според текущата заетост и броя кандидатури, които сме получили.


Job Interview

​Изпращането на кандидатура е лесно, но, когато телефонът звънне и получиш покана за интервю се появява и притеснението, нали? Всеки е бил в тази позиция и за това решихме да ти споделим малко повече за процеса ни на подбор. :)

Процесът на подбор се състои от две интервюта. Първото от тях е т. нар. “soft skills“ интервю, което представлява събеседване с нашия HR. След одобрение, ще бъдеш поканени на второ интервю, на което ще се запознаеш с колеги от нашия екип, които ще ти дадат техническа задача за изпълнение на място. Ако се справиш успешно, не ти остава нищо друго освен да очакваш оферта от нас възможно най-скоро.


Testimonials

JobTiger Banner