ПРОФИЛИНК ООД
Пловдив www.profilink.eu над 300 служителя 1 jobs

Компания

Като доказан лидер в индустрията и сред водещите производители на PVC профили в Европа, Профилинк присъства вече 30 години на световния пазар.


Профилинк има над 600 служители в България и оперира с централен офис в гр. Пловдив и 12 дистрибуционни бази на компанията в страната. Производствените ни бази се намират в град Пловдив, като едната произвежда PVC профили за прозорци, врати, облицовки, щори и специализирани изделия. Другият завод е за рециклиране на PVC отпадъци, образувани при производството на прозорци и врати.


Към настоящия момент изграждаме НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ЗАВОД за производство на алуминиеви профили и продукти, намиращ се близо до Пловдив - индустриална зона „Марица”, който ще положи основите на нова ера в производството ни.


Профилинк постоянно инвестира в умни машини и технологии с цел дигитализация и автоматизация на производствените процеси. Компанията разполага с последно поколение производствени линии - DG lines, което ги прави част от четвъртата индустриална революция - Industry 4.0 / Интернет на услугите или така наречените интелигентни машини/. Последната иновация в „Профилинк“ ООД е въвеждането на собствена MES система/ Manufacturing Execution System/ , разработена от Devops екипа на компанията. Тя представлява производствено-изпълнителна система, която гарантира , че качеството и ефективността са вградени в производствения процес и се прилагат проактивно и систематично. 


Изградихме вътрешна фирмена култура, която поставя в центъра фокуса към клиента. Нашата мисия е да доставим най-доброто продуктово преживяване за прозоречни и вратни решения в мащаб. Дългосрочната ни цел е създаването на най-добрите продукти и услуги в света за постигане на изключително потребителско изживяване в областта на прозоречните решения.

Обяви

Дейност

Като доказан лидер на Балканите и сред водещите производители на PVC профили в Европа, с повече от 600 служители, 12 дистрибуционни бази и многобройни търговски партньори, Профилинк присъства вече 30 години на световния пазар. Инвестирайки в последните технологии и иновации в бранша, всеки ден откриваме новото чрез приноса на всеки един от нашите служители. С цел да постигаме успеха си, вратите ни винаги са отворени за експерти, креативни дейци и скрити таланти.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Ценности на Профилинк ООД


 • Наемаме и развиваме най-добрите
 • Поставяме ясна визия и стратегия
 • Постигаме резултати
 • Смело вземаме решения, базирани на данни
 • Колаборираме през компанията

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Защо да изберете Профилинк ООД

 • Защото имаме ясни и споделени цели
 • Защото ние разпознаваме и развиваме таланта
 • Защото се стремим към най-високите стандарти


Всички отворени позиции можете да откриете на кариерната ни страница тук:

https://technolink.bamboohr.com/jobs/

Можете да ни последвате и на:

 • https://www.linkedin.com/company/69513789/
 • https://www.facebook.com/profilink.eu

Интервю

По време на интервюто кандидатите се срещат със своите бъдещи ръководители и представител на човешки ресурси.

 • Възможност за дистанционно интервю
 • Възможност за дистанционен онбординг


JobTiger Banner