MSCI
София careers.msci.com над 300 служителя

Компания

Burgiss вече е част от MSCI. За да научите повече, посетете: https://careers.msci.com/articles/burgiss-acquisition

В MSCI предоставяме данни, изследвания и инструменти за подкрепа на критични решения на глобалната инвестиционна общност повече от 50 години.

Като предоставяме по-голяма прозрачност на финансовите пазари, ние помагаме на нашите клиенти да разберат и анализират по-добре двигателите на рисковете и възвръщаемостта и уверено да изградят по-ефективни портфейли. И като ценим смелите идеи и дълбокото любопитство, ние непрекъснато се вдъхновяваме взаимно за иновации и превъзходство.

Нуждаем се от мотивирани хора като вас, за да ни помогнете да осигурим по-голяма прозрачност на финансовите пазари и да помогнем за вземането на по-добри инвестиционни решения.

Присъединете се към MSCI и ще бъдете част от водеща в индустрията мрежа от креативни, любопитни и предприемачески пионери. Това е пространство, където можете да предизвикате себе си и където всички можем да работим, да се учим, да растем и да успяваме заедно.

От технологии и операции с данни до продажби и управление на продукти, проучете нашето голямо разнообразие от възможности, за да намерите най-доброто място за вашите умения. Кандидатствайте за работа или се регистрирайте в нашата общност за таланти.

Работа в MSCI:

Нашата култура на висока продуктивност и иновации разчита на нашите хора, които споделят знанията си и се издигат един друг.

Когато се присъедините към тази подкрепяща и талантлива общност от мотивирани хора, вашите възгледи ще бъдат чути и вашите преживявания оценени. Ще имате изключителни възможности да направите разлика и ще бъдете вдъхновени да свършите най-добрата работа в кариерата си.

Нашият темп на промяна означава, че никога не стоим на едно място.

Нашата цел ни обединява в отключването на иновациите, определянето на нови стандарти и задвижването на по-добри инвестиционни решения. Всяка възможност започва с предизвикателство: Как можем да обслужваме по-добре нашите клиенти? И как можем да помогнем на инвеститорите да изградят по-добри портфейли?

Като ви даваме доверието и пространството да работите, ние Ви даваме възможност да се представяте по най-добрия начин, като същевременно държим нашите клиенти в центъра на всичко, което правим.

Нашата хибридна работна среда е проектирана да предизвиква иновации, креативност и сътрудничество. Използвайки технология за свързване помежду си и с нашите клиенти, ние генерираме трансформиращи идеи и оставаме свързани.

В MSCI ще се присъедините към подкрепяща глобална мрежа от талантливи колеги. Ние сме напълно ангажирани да Ви помогнем да изградите кариера, която работи за Вас, в приобщаваща среда, която Ви дава възможност да предизвикате конвенциите, да изследвате нови идеи, да придобиете нов опит и да постигате резултати за клиентите.

Офисът ни в София се намира на кръстовището на булевард Черни връх и улица Сребърна, точно срещу Paradise Shopping Center (най-големият мол в България и на Балканите). Нашите модерно проектирани офис площи заемат цял етаж в новостроящата се бизнес сграда клас А: „Моби Арт”. Ние сме разположени на комуникативна локация с няколко опции за градски транспорт - непосредствено до метростанция "Витоша" и автобусна спирка с няколко линии пред офиса.

Удобствата в офис пространството, близките ресторанти и кафенета, както и всякакъв вид магазини и множество сервизни центрове (банки, телефонни доставчици и др.) са на една ръка разстояние от нашия екип, ние се стремим към по-добър баланс на тяхната работа и личен живот.

Придобивки за служителите:

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner