Ел Пи Пи Фешън България

София www.lpp.com/en/ над 300 служителя

Компания

Ние сме LPP - водещ лидер на пазара в модната индустрия.

Достигаме до милиони клиенти по света благодарение на повече от 27,000 отдадени на работата си служители.

Присъстваме в над 38 държави на международно ниво с нашите пет разпознаваеми бранда RESERVED, CROPP, HOUSE, MOHITO и SINSAY.

Всяка една от нашите марки е насочена към различна клиентска група, представляваща различен начин на живот, уникален начин на изразяване и различни нужди.

Осъществяваме дейност на българския пазар от 2008 год., като от тогава непреставаме да инвестираме средства в подобряването на условията на труд и гарантирането на безопасна работна среда за нашите служители.

Към момента в България имаме:

👫 над 900 служителя

🛍️ над 80 магазина в цялата страна

Най-важни за LPP са служителите, работещи в компанията.

Определено това, което най-много ми харесва в компанията, е екипът. Подкрепата и приятелската атмосфера са ключът към успеха на LPP." - Злати Иванов, Оперативен мениджър, част от компанията от 14 години.

През годините ние се обединихме около принципи като отговорност, откритост, уважение към другите и насърчаваме непринудената, и творческа работна атмосфера. В комбинация с уникалните умения, внесени от нашите служители, широките възможности за професионално израстване и общата любов към модата, създадохме силен и сплотен екип. Семейната атмосфера е движещата ни сила всеки ден да бъдем най-добри в това, което правим. 

Създадохме сигурна работна среда, която дава спокойствие на нашите служители и по този начин имат възможността да достигнат пълния си потенциал. 

Всеки член на нашето семейство получава възможността за въвеждащи и надграждащи обучения, както и неограничени възможности за кариерно развитие, тъй като наш приоритет е личностният и професионален растеж на всеки един служител.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner