Публикс ЕООД
София www.publixltd.com 50 - 300 служителя

Компания

Публикс е водещ доставчик на глобални аутсорсинг услуги, специализиран в управлението на бизнес процесите и информационните технологии от 2014 г. Нашата цел е да посрещнем високите очаквания и нуждите на нашите клиенти, като внедряваме иновативни и гъвкави бизнес модели за постигане на възможно най-добрите резултати. В стремежа си да надминем очакванията на нашите клиенти инвестираме в хора с идеи и използваме най-новите технологии.


С повече от 150 мотивирани и енергични професионалисти успяхме да изградим стабилна професионална среда, бързо разширяваме дейността си и знаем как да бъдем водещи в индустрията. Непрестанно следим новите технологии и знаем как да ги накараме да работят за нас. Ето защо в Публикс ще откриете какво значи предприемачески дух, фокус към клиентите и гъвкавост на всяко ниво на компанията.


Комбинацията от всичко това, ни позволява да привличаме най-добрите таланти в бранша, позволявайки им да се развиват в уникална, сигурна среда - такава, която дава възможност на служителите и оценява техния личен принос като същевременно имат шанса да разгърнат уменията си на глобалния пазар. 


В Публикс, също така сме намерили перфектния баланс между предизвикателната работна среда, възможността за обучение и развитие, както и много забавни и различни инициативи.

NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner