Мото - Пфое ЕООД/офис София

www.motopfohe.bg над 300 служителя 19 jobs

Компания

МОТО-ПФОЕ е една от първите частни автомобилни компании в България. От самото си създаване през 1991 г., Мото-Пфое е една от водещите компании в страната и в момента е официалният дилър на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. Има 19 представителства – собствени търговско-сервизни комплекси и дилъри – в 16 града на страната.

Oт 2017 г. Мото-Пфое е част от глобалното семейство на СУМИТОМО КОРПОРАЦИЯ.

Обяви

Дейност

В портфейла на МОТО-ПФОЕ са 4 от най-популярните автомобилни марки – Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, а гамата на моделите, които предлагаме, е изключително обширна – автомобили за всяка цел. Ние предлагаме и всичко, което е необходимо на клиентите, за да си осигурят мобилност: собствен лизинг с гъвкави схеми, застрахователни продукти, рент-а-кар, нови и употребявани автомобили с доказан произход, обратно изкупуване и аксесоари.

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Мото-Пфое инвестира непрестанно в своите служители, като повишава квалификацията им чрез различни обучения в страната и чужбина.

Компанията поема социална отговорност чрез различни програми за опазване на околната среда и културното наследство. Компанията е инициатор на благотворителната кампания #steniskanabala, която от 1997 г. насам подпомага абитуриенти-сираци да продължат образованието си след 12-ти клас във висше учебно заведение или център за професионално обучение.

Екип

Офис

Работно пространство

Кандидатстване

Кандидатстването в Мото-Пфое Груп се осъществява по следния начин:

При обявена вакантна позиция - публикува се в платформи за работа. От кандидатите се изисква автобиография (в някои случаи и попълване на анкета).

За запитвания и/или кандидатстване за вакантни позиции/стажантски програми - изпращат се на адрес HR@motopfohe.bg

Разглеждаме всички кандидатури при стриктна конфиденциалност, като предоставената лична информация се използва само и единствено за целите на подбора съгласно ЗЗЛД.

Интервю

След преглед и оценка на кандидатурите по обявите от отдел „Човешки ресурси“, одобрените по документи кандидати получават покана за онлайн среща или за среща на живо. Одобреният кандидат получава писмена оферта.

Служителите споделят

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner