Мото - Пфое ЕООД/офис София

www.motopfohe.bg more than 300 employees 19 jobs

Jobs

Activity

В портфейла на МОТО-ПФОЕ са 4 от най-популярните автомобилни марки – Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, а гамата на моделите, които предлагаме, е изключително обширна – автомобили за всяка цел. Ние предлагаме и всичко, което е необходимо на клиентите, за да си осигурят мобилност: собствен лизинг с гъвкави схеми, застрахователни продукти, рент-а-кар, нови и употребявани автомобили с доказан произход, обратно изкупуване и аксесоари.

Benefits

Corporate Culture

Мото-Пфое инвестира непрестанно в своите служители, като повишава квалификацията им чрез различни обучения в страната и чужбина.

Компанията поема социална отговорност чрез различни програми за опазване на околната среда и културното наследство. Компанията е инициатор на благотворителната кампания #steniskanabala, която от 1997 г. насам подпомага абитуриенти-сираци да продължат образованието си след 12-ти клас във висше учебно заведение или център за професионално обучение.

Team

Office

Working Space

Job Application

Кандидатстването в Мото-Пфое Груп се осъществява по следния начин:

При обявена вакантна позиция - публикува се в платформи за работа. От кандидатите се изисква автобиография (в някои случаи и попълване на анкета).

За запитвания и/или кандидатстване за вакантни позиции/стажантски програми - изпращат се на адрес HR@motopfohe.bg

Разглеждаме всички кандидатури при стриктна конфиденциалност, като предоставената лична информация се използва само и единствено за целите на подбора съгласно ЗЗЛД.

Job Interview

След преглед и оценка на кандидатурите по обявите от отдел „Човешки ресурси“, одобрените по документи кандидати получават покана за онлайн среща или за среща на живо. Одобреният кандидат получава писмена оферта.

Testimonials

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner