SDMV Europe
други в чужбина sdmveurope.co.uk между 5 и 10 служителя 1 jobs

Компания

SDMV EUROPE е регистрирана през 2016 г. в Companies House UK с характер на бизнеса (SIC) Предоставяне на човешки ресурси и управление на човешките ресурси. Централата в началото беше в Лондон. Поради пандемията се преместихме в България. Компанията е развила дълготрайни взаимоотношения с изключителни партньори в Исландия и Европа. През годините изградихме репутацията на доверена и надеждна Агенция за човешки ресурси и я утвърдихме по време на предизвикателствата на времето, в което живеем.


Нашата цел е:


Да предлагаме отлично обслужване на нашите клиенти при подбора и наставничеството на професионалисти, които получаваме от нашата база данни и чрез реклами в сайтове за набиране на персонал и социални платформи.


Разбираме важността и отговорностите, които поемаме с всеки отделен човек и работим усилено за изграждането на взаимно доверие с клиентите.


Нашият фокус винаги е да предлагаме умения и експертен опит за развиване на отлични взаимоотношения както с нашите клиенти, така и с кандидати за работа и не искаме да застрашаваме или подценяваме нито един от тях.


Политиката е:


SDMV EUROPE е агенция, която е напълно съобразена и ориентирана да предлага най-доброто обслужване на нашите кандидати за работа като:


Съобразяваме се с предпочитанията и очакванията на всеки кандидат

Обективна и точна информация относно длъжностната характеристика, офертата и позицията, за която са избрани

Персонален подход и грижа за техния комфорт по отношение на условията и заплащането за избраната от тях роля

Ние сме на разположение през цялото време за запитвания по отношение на работа

Наставничество и коучинг. Нашето желание е да помогнем на всеки кандидат да се представи по най-добрия начин, за да бъде одобрен от работодателя

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner