Софийска вода АД
София www.sofiyskavoda.bg над 300 служителя

Компания

За „Софийска вода“ АД

„Софийска вода“ АД е част от международната група на Veolia и осигурява услугите водоснабдяване, канализация и пречистване на отпадъчни води на територията на гр. София и околните райони.

Уменията и експертността на служителите са основният актив на „Софийска вода“, като в момента броят на обучените професионалисти, работещи за компанията в офис локациите и на терен, е над 1100 души, експерти от над 170 различни специалности и професии. Благодарение на техния професионализъм, предоставяме успешно ефективни, устойчиви и надеждни ВиК услуги за над 1 400 000 души на територията на Столична община.


За Лятната стажантска програма на „Софийска вода“ АД

„Софийска вода“ е една от първите компании в България, които предлагат възможност за стаж на млади таланти и наскоро завършили специалисти. Лятната стажантската програма на компанията се провежда ежегодно от 2002 г. насам, като традиционно се радва на голям интерес. Времевата рамка, в която се осъществява стажът е от юли до септември, като за младите бъдещи професионалисти прекараното време в компанията е не само информативно и полезно, но и заплатено. Видът, продължителността и планът за всеки стаж се решават персонално и гъвкаво, в зависимост от спецификата на предвидените задължения. За всеки стажант бива определен ментор, който го напътства с полезни съвети и ценни насоки по време на работния процес и престоя му в „Софийска вода“. В началото стажантите преминават през въвеждащо обучение, а в края на работния период всеки от тях прави отворена презентация, представяйки извършените дейности и придобитите знания и умения по време на стажа. Голяма част от младежите остават на постоянни позиции в компанията и след това.

Повече информация за актуалните свободни позиции и възможности за стаж в компанията може да намерите на: www.sofiyskavoda.bg/careers

ITCD