Axway
www.axway.com 50 - 300 employees

Company

Axway gives heritage IT infrastructure new life, helping more than 11,000 customers worldwide build on what they already have to digitally transform, add new business capabilities, and drive growth. With our Amplify API Management Platform —­­ the only open, independent platform for managing and governing APIs across teams, the hybrid cloud, and third-party solutions — we help companies move forward faster, reach new markets, and create brilliant digital experiences. Our MFT and B2B integration solutions have been trusted for 20 years. Axway (Euronext: AXW.PA) employs over 1,800 people in 18 countries. Learn more at axway.com

Jobs

There are no opened jobs

Activity

Axway e компания, специализирана в разработването и предоставянето на софтуерни решения в сферата на сигурността и управление обмена на данни. В България се разработват едни от най-ключовите продукти на компанията: Amplify - API Management Platform, SecureTransport – софтуерен продукт осигуряващ сигурен пренос на огромни масиви от данни. Също така, имаме екипи, които се грижат за разработката на вътрешни платформи и системи. Неразделно от разработката на софтуерни продукти, в офиса ни в София имаме и Customer Support организация, която се грижи за поддръжката им.

Технологии:

Front-end technologies: React.js, Angular;

Back-End technologies: Java, Node.js, JavaScript, C++, PHP;

DevOps: AWS, Kubernetes, Azure, Docker, Jenkins, Gitlab, VMware, Ansible, Terraform, New Relic, Prometheus, Bash, Python;

Quality Assurance: Manual, Performance, and Automation testing – ATS, JUnit, TestNG, Gatling, JMeter;

Databases: MySQL, NoSQL, PostgreSQL, MongoDB, MariaDB, MsSQL, RDS.

Награди:

Best in Microservices Infrastructure at API World 2020

A Leader in The Forrester Wave™: API Management Solutions, Q3 2020

Axway named a Leader in Gartner 2019 Magic Quadrant for Full Life Cycle API Management

Strong Performer in Independent Reports on Strategic iPaaS And Hybrid Integration Platforms

Products

Benefits

Corporate Culture

Ние сме компания със start-up дух. Отворени сме към хора с по-малко опит, но мотивирани и нахъсани да се учат. Имаме насърчаваща кариерното развитие култура, подпомагана от програма за вътрешна мобилност. Доста от нашите колеги са започнали в един екип, но след време са се трансферирали в друг. Имаме голямо разнообразие от екипи и роли в българския офис.

Можем да се похвалим и с Axway University – собствена платформа, предоставяща многообразие от обучения и достъп до онлайн и офлайн ресурси.

Обичаме да се забавляваме и затова имаме Fun Committee, в който участват представители от различни екипи. Имаме също така и CSR Committee, в който отново имаме колеги от разнообразни екипи. В този комитет се обсъждат различни инициативи, с които можем да подпомогнем разнообразни каузи. Имаме и футболен отбор за тези, които обичат да ритат.

От както започна пандемията в Аксуей глобално работим дистанционно. Въпреки това нашите офиси по света и България останаха отворени. Всеки, който иска да работи или да се срещне с колеги може да дойде, уважавайки мерките за сигурност. Въпреки всичко и макар дистанционно, успяхме да организираме различни инициативи, за да поддържаме общия дух и да бъдем все така заедно въпреки дистанцията. Споделяхме празници заедно, проведохме онлайн конкурси на различни тематики и се разходихме заедно в планината.

Team

Office

Office Photos

Office Perks

Working Space

Job Application

Необходими документи - CV

Начин на кандидатстване - кариерния ни сайт, Jobs.bg, LinkedIn

1. Изпращане на кандидатура

2. Кратък телефонен разговор с Talent Acquisition Specialist

3. Интервю - 1-вата част е с Hiring Manager и Talent Acquisition Specialist, a 2-рата с техническо лице

4. Финално интервю, на което се отправя офертата за работа

Job Interview

1-вото интервю е с продължителност от час и половина, понякога до 2 часа, тъй като е разделено на 2 етапа. 1-вия етап е с Hiring Manager и TA Specialist, а 2-рия е с техническо лице. За някои позиции изпращаме и онлайн тестове преди самото интервю.

Testimonials

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner