ГАЛАКСИ ПРОПЪРТИ ГРУП ООД

Бургас www.barceloroyalbeach.bg 50 - 300 служителя

Компания

“Галакси Пропърти Груп” ООД е водеща инвестиционна компания, оперираща в сферата на недвижимата собственост и туризма. Създадена през 1999 година, компанията превърна в своя отличителна характеристика високото качество на инвестиционните си проекти. Доказателство за това са уникалните по архитектура и дизайн проекти и спечеления приз в конкурса „Компания на годината”. В своето портфолио компанията има редица мащабни проекта с общо РЗП от над 140 000 м2 и над 1 500 реализирани апартамента.

Клиентите, доверили се на компанията са от над 30 държави – Англия, Ирландия, САЩ, Франция, Италия, Норвегия, Швеция, Дания, Португалия, Холандия, Дубай, Русия, Украйна, Литва, Латвия, Полша, Румъния, България.

„Галакси Пропърти Груп” е партньор с водещи световни и български фирми, като марките, развиващи съвместен бизнес с компанията са KFC, Adidas, Zara, Technomarket, Madoc Jeans, Lee Cooper, Pepe Jeans, Denyl, Enita, Rinascimento, Altinbas, 2 BE, Adam’s Shoes, Diverse, Galdini, Sugarfree, Juliany, New Silhouette, Eurooptic, Habanos, Franco Ferucci , Jimmy’s, Coffee Republic.

“Галакси Пропърти Груп” предлага жилищни, търговски и офис площи и инвестира в изкупуването на терени в или в близост до български курорти и в по-големите градове на страната. Компанията смята да продължи да създава уникални архитектурни комплекси, които да се превърнат в най-атрактивните проекти на пазара на недвижими имоти.

Всички проекти на “Галакси Пропърти Груп” са продукт на активното участие на целия екип от специалисти със сериозен професионален опит във всички етапи на развитието - от момента на планирането до времето след откриването на комплекса, на сериозни анализи на пазара и нуждите на потребителя, осигурявайки по този начин високото качество на проекта и сигурност за своите клиенти във възвръщаемостта на капиталовложението.

“Галакси Пропърти Груп” е изключително креативна и пазарно ориентирана компания, която разчита на своя амбициозен и високо квалифициран екип да създава и предлага на клиентите си недвижима собственост с високо качество и модерна архитектура и дизайн.

JobTiger Banner