Easy Consult Ltd.

Компания

Easy Consult е българска консултантска компания, специализирана в управлението и развитието на човешки ресурси. Ние сме една от най-големите агенции за подбор на кадри и управление на персонал в България. Използваме персонален подход, за да допринесем положително за кариерното развитие на нашите страхотни кандидати, помагайки им да намерят най-подходящата позиция бързо, лесно и успешно и да започнат своята кариера в големи, утвърдени компании със страхотни мениджъри. 


  • Предлагаме безплатна индивидуална кариерна консултация на всички кандидати.
  • Споделяме съвети за Вашите документи за кандидатстване.
  • Споделяме насоки за подготовка и добри практики за успешно представяне по време на твоето интервю за работа, за да увеличим максимално шансовете ти да започнеш желаната от теб работа.
  • Работодателите разглеждат нашите кандидати с предимство.
  • Нашите услуги са напълно безплатни за кандидатите.


Нашият екип притежава богат опит в различни сфери на управление на човешките ресурси, придобит във водещи международни компании и посредством работа по многобройни консултантски проекти.


Нашите клиенти:

Easy Consult има дълготрайни партньорски взаимоотношения с компании в различни сфери на бизнеса – производство, финанси, продажби, логистика, човешки ресурси, маркетинг и др.


Нашите кандидати:

В базата ни данни има специалисти от различни области. Ако искате да я разнообразите и дори подобрите, е необходимо само да ни изпратите автобиография и ние ще ви държим в течение за подходящи възможности за работа.

 

Стани част от хилядите кандидати, които ни се довериха през последните 20 години, и сега се реализират успешно, достигайки кариерни върхове в мечтаните си професии в някои от най-големите компании в България и чужбина.

 

 

Твоята следваща кариерна възможност може да е на един клик разстояние! Кандидатствай с нас и ние ще ти помогнем да я намерим заедно!

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner