ИСТА БЪЛГАРИЯ ЕООД
www.ista.bg 10 - 20 служителя

Компания

Фирма иста България ЕООД започва дейността си в страната през 1995 година под името Рааб Кархер Енерги Сервиз.

Фирмата е дъщерно дружество на иста Германия. Централата на компанията се намира в град Есен, Германия, и е представена в 26 държави по света.

За две години представителството на фирмата в България успява да осъществи пилотни проекти в градовете Пловдив и Перник, монтирайки уреди за индивидуално разпределение на изразходваната топлинна енергия.

След София иста България ЕООД успява за кратък срок да открие офиси и в градовете Пловдив, Перник, Варна, Плевен и Шумен.

През 1999 година Рааб Кархер Енерги Сервиз е преименувана на Витера Енерджи Сървисиз ЕООД, име, с което компанията се налага като един от лидерите на пазара за топлинно счетоводство.

Стремежът на иста България ЕООД е да бъде максимално близо до клиентите си и да предлага качествени услуги и модерни уреди.

Качеството е наш приоритет

Като фирма в сферата на услугите иста винаги поставя на първо място изискванията на своите клиенти. Концепцията за качеството на предлаганите от нас услуги е твърдо залегнала в стратегията на компанията. Нашата цел е постоянно да усъвършенстваме продуктите и процесите на работа според потребностите на клиентите, прилагайки методи с доказана ефективност. Стремим се да поддържаме постоянно обратна връзка с нашите клиенти, тъй като тяхното мнение е важно за подобряването на качеството на дейността ни.

VCD