Филмова къща Виктор Попов ЕООД

София www.victorpopov.com между 5 и 10 служителя

Филмова къща „Виктор Попов” е създадена на 17.11.2001г. в София.

Предмет на дейност:


- видеозаснемане и постпродукция на фирмени и арт събития, семейни тържества, игрални и документални филми, телевизионни предавания, рекламни и музикални клипове;
- продуциране, производство и разпространение на произведения в областта на визуалните изкуства;
- изготвяне на субтитри, тиражиране, прехвърляне на видеоматериали върху различни носители, отдаване под наем на снимачна техника и др.

Стратегически приоритети:
1. ФИРМЕНО КИНО

Целта на Фирменото кино е художественото филмиране на различни аспекти от дейността на дадена фирма. То включва изготвяне на филми, посветени на нейната история, на представянето на специфични продукти и услуги, както и филмирането на различни тържества и събития. Големият брой реализирани филми /над 330/, както и перфектното им качество ни утвърждават като безпорен лидер на българския пазар в сегмента „Фирмено кино”.

2. АРТ КИНО
Еднокамерно и многокамерно видеозаснемане и постпродукция на събития в областта на изкуството и културата като театрални и танцови спектакли, ревюта, пърформънси, инсталации, изложби, концерти от всички музикални жанрове, спортни събития и др. Филмовата къща отговаря за цялостното поддържане на Националния видеофонд за сценични изкуства на България. До момента сме заснели и обработили над 180 театрални и танцови спектакли и сме създали над 50 рекламни клипа за представления на различни столични театри. Общо сме изработили над 280 видеотворби, което ни утвърждава като безспорен лидер в България в сегмента „Арт кино”.

3. СЕМЕЙНО КИНО
На 20.11.2007 година в пресклуба на БТА проведохме пресконференция за представяне на нашия Манифест " За Семейното кино", чрез който обявихме създаването на ново художествено направление във филмовото изкуство с наименование Семейно кино и оповестихме раждането на нов документален филмов жанр – Сватбен филм. До момента сме заснели над 2000 сватбени филми и над 380 семейни празници. През 2006 г. дойдоха и първите поръчки за видеозаснемане на Семейни филми извън територията на България. Вече имаме наши клиенти в Гърция, Турция, Република Македония, Румъния и Албания. Количеството и качеството на реализираните от нас Семейни филми ни отреждат отново мястото на лидери на българския пазар. По отношение на жанра Сватбен филм, качеството на нашите творби отдавна надхвърли националните граници и е съпоставимо с най-добрите световни образци.

Careerdays.bg