Office 1 Superstore

Company

Office 1 Superstore е международна търговска марка на франчайзингова верига от магазини специализирани в продажбата на канцеларски материали и офис оборудване. Марката вече е позната в 25 страни по света, където работи с местни партньори-франчайзери.

Първият магазин в България бе открит през 1998-ма година в гр.София. Към настоящия момент в над 60 града в страна функционират повече от 140 магазина, които предлагат "Всичко за офиса под 1 покрив", включително и най-големият Търговски център за офис продукти на Балканите, намиращ се в София на бул. Цариградско шосе 139.

С българско участие са изградени магазини от веригата в Сърбия, Македония, Черна Гора и Румъния. От изградения в София Логистичен център ще се осъществява снабдяването към франчайзинговите партньори от Европа, Русия и Северна Африка.

Днес във веригата магазини в България работят над 1200 обучени и успяващи в работата си млади хора - 75% от персонала на Office 1 Superstore е на възраст под 30 години. Задълженията на висококвалифицираните ни служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.

За да сме по-близо до нашите клиенти, ние ще продължим да изграждаме търговската верига Office 1 Superstore и ще разкриваме нови работни места както в гр. София, така и в цялата страна.

Ако Вие сте...
комуникативни, енергични и притежавате желание да докажете способностите си, присъединете се към екипа ни!

Какви документи е необходимо да подготвите за кандидатстване в Office 1 Superstore?

  • подробна автобиография
  • мотивационно писмо (за конкретна длъжност, или желаната от Вас дейност)
  • актуална снимка 

Как да кандидатствате

·         Като изпратите документите си на e-mail: jobs@hq.office1.bg или ги донесете лично в Централния офис на фирмата: Дружба 1, ул. Илия Бешков 12
 

VCD