Пълдин Транс Сервиз ООД

Пловдив

"ПЪЛДИН ТРАНС СЕРВИЗ" ООД  e оторизиран дилър на IVECO S.p.A в България и е дружество с дългогодишна традиция в продажбата и сервиза на превозни средства IVECO, предлага широка  гама от нови и употребявани камиони и ванове , стандартни и специализирани настройки, ремаркета и полуремаркета.

ФИРМЕНА БАЗА

Дружеството  разполага със собствена инфраструктура - собствен търговски и сервизен комплекс - IVECO център Пловдив.
В Търговския отдел може да се намери оптималното решение за закупуване на всички видове превозни средства . Специализирана сервизна база е снабдена с най-съвременните контролно-диагностични уреди и специализиран инструмент, съгласно изискванията на IVECO.
Технологичният поток предоставя възможност да се упражнява непрекъснат контрол на качеството през целият цикъл на ремонта -от постъпването до предаването  на превозното средство. Разполага със стендове за ремонти на двигатели и предавателни механизми, както и ремонти на въздушни и хидравлични уредби, стенд за геометрия на предни и задни мостове на всички модели на IVECO и на други марки, разпространени в България от тежката, средната и леката гама, бояджийски камери, компютърна диагностика.
Сервизът поддържа складова наличност от над 5000 позиции резервни части и консумативи за всички продавани модели.

ПЕРСОНАЛ

Обслужването на клиентите на дружеството се осъществява от екип от специалисти, с професионална подготовка  в областта на автомобилите и автомобилната индустрия.
Във фирмата работят над 20 служители.
От основаването си компанията е заложила на най-добрите практики в областта на човешките ресурси. Изграден е вътрешен механизъм за определяне на нуждите от обучение на персонала и тестови контроли.
Обучението в kомпанията е важно за подобряване на индивидуалното представяне и е силен мотивиращ фактор. То е предпоставка за бъдещо професионално развитие на служителите и израстването им във фирмата.  А ТОВА Е КЛЮЧЪТ КЪМ УСПЕХА!!!

ПАРТНЬОРСТВО

Дружеството е уважаван партньор на водещи световно-известни фирми от Западна Европа .
"ПТС" ООД е асоцииран  член на професионални браншови организации в България

УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО

Удовлетворението на нашите клиенти от решенията, продуктите и услугите, които предлагаме, е първостепенна задача за нас. Постигането на тази цел се подпомага от това, че продуктите, предлагани от компанията са сертифицирани по стандартите за качество  ISO 9002.
КЛИЕНТИ

Положителните резултати, постигнати от фирмата, се дължат изключително на нашите многобройни клиенти, сред които са както големи промишлени предприятия, държавни структури, така и десетки малки и средни предприятия, за които ПТС ООД е верен и надежден партньор.

Careerdays.bg