Некстборн ООД
София www.nextborn.com между 5 и 10 служителя

Nextborn е студио за уеб дизайн основано през 2006 година. Компанията е част от от IT групата на Бианор Холдинг АД.

Ние създаваме уеб сайтове и уеб приложения с високо качество. С подходящия дизайн, с писането на чист код и създаването на безупречна функционалност ние се стремим да превърнем всеки наш уеб сайт в продукт с впечатляващо въздействие.
Доказателство за тове е, че за краткото време, през което съществува компанията, спечелихме няколко отличия от авторитетни международни форуми.


Създадохме компанията с желанието да изградим уютна и непринудена работна среда, в която всеки има възможност да се изяви. Днес можем да кажем, че се гордеем с работната атмосфера, която създаваме. Приносът на всеки един от нашия екип е важен. Затова резултатите, които постигаме, са забележителни. Качеството на нашите услуги се допълва и от установяването и поддържането на открит канал за общуване както с нашите клиенти, така и помежду ни – това е нашата формула за успех.

Съчетанието на творчество и професионализъм е запазена марка в работата на Nextborn. Професионализмът ни е оцененен не само от нашите клиенти по цял свят, но и от наши чуждестранни колеги. Творческото мислене на екипа е в основата на всички наши проекти.


www.nextborn.com
info@nextborn.com

София 1164
Бул. Драган Цанков 12-16
ет.2

Zaplatomer.bg