ЛЕКС ГРУП АД
www.leksgroup.com 20 - 50 служителя

     Фирма “ЛЕКС ГРУП” АД е първоприемник на създадената през 1989 г. Фирма „ЛУКАТЕКС” ЕООД , която е една от първите регистрирани частни фирми в България.
 
     Централният офис на фирмата е в град Ботевград, на 50 км от столицата София. Фирмата   разполага с модерна материална база, състояща се от 7000 м2 закрити складови площи, административна сграда и отлично подготвени кадри.
 
      “ЛЕКС ГРУП” АД разполага и със собствени търговски офиси и изложбени салони в по-големите градове на териториите, на които работи, както и със собствен транспорт. Основен предмет на дейност на “ЛЕКС ГРУП” АД е вноса и реализацията на кухненски аспиратори, мивки и уреди за вграждане.
 
     От края на 1997 г. фирмата е изключителен представител за България, Сърбия, Черна гора, Косово и Македония на утвърдените и престижни италиански фирми FABER за производство на кухненски аспиратори и NARDI - за производство на уреди за вграждане,а от 1999 получава изключителните права от световния концерн E.G.O. за продажба на техните производи, а именно тръбни нагреватели, чугунени плочи, терморегулатори и всички останали елементи, необходими за производството на бяла техника.

Zaplatomer.bg