Строй-Консулт ЕООД
между 5 и 10 служителя

Фирма "Строй-Консулт" ЕООД e специализирана в строителството на търговски сгради, търговско – сервизни центрове, производствени и логистични обекти.
Компанията извършва монтаж на сглобяеми метални и стоманобетонови конструкции,  индустриални подове и инсталационни оборудвания.

Фирмата оперира на българския пазар от 1994 година, а през от 2007 година изгражда дъщерните си дружества „СТРОЙ-КОНСУЛТ МЕНИДЖМЪНТ ГРУП" АД, с основна дейност изпълнение на строителни обекти в град София и в западна България,  „Автострой" ООД, управляващо механизацията на фирмата,  „Универсстрой" организиращо производството и заготовката на арматура и „Бетон-Строй-СК" ООД, специализирано в производството и търговията с бетон и бетонови елементи.

Екипът ни от специалисти гарантира на нашите партньори и инвеститори професионален стил на работа и коректни взаимоотношения. Ние предлагаме оригинални решения, точно изпълнение и висококачествени материали.

Наши дългосрочни клиенти са Кауфланд България ЕООД & КО КД, „Билла Недвижимости“ ЕООД, „Технополис България“ ЕАД,  "Миролио"АД - Италия, "Tирас“ С.А. - Гърция и др. Чрез сътрудничеството си с тях сме натрупали значителен опит в съвместната работа с чуждестранни архитекти по адаптирани към българските норми проекти.

В работата си, „Строй-Консулт“ ЕООД е доказала, че партньорството на всички нива е работещ механизъм, чрез който постигаме взаимни удовлетворение и успех.

Контакти:
"Строй-Консулт" ЕООД
www.stroy-consult.com

Централен офис:

8800 Сливен
ул. "Хаджи Димитър" 16
тел.: +359 44 625 610;
факс: +359 44 624 147
office@stroy-consult.com

Офис София:

1463 София
бул. "Витоша" 146 А, етаж 4
тел.: +359 2 952 38 22
факс: +359 2 952 38 53
office@stroy-consult.com

Zaplatomer.bg