Линдаб ЕООД

Линдаб е международен концерн със седалище в Швеция, който развива, произвежда и продава модерни решения за гражданското и индустриалното строителство, както и екологични вентилационни системи, използвайки стоманена ламарина от най-високо качество като основен материал.
Известният концерн Линдаб е създаден през 1959 г. в шведския град Бостад. Чрез развитието и продажбата на стоманени строителни материали с много добро качество, Линдаб става известен по целия свят, развивайки постепенно своята дейност в Европа, САЩ и Азия. Понастоящем, Линдаб има 125 представителства в 26 страни със 178 производствени единици.

Предложението на Линдаб е насочено по две главни оси на реалното търсене на строителния пазар – метални системи за строителство и вентилация.
Дивизията Профили произвежда и продава пълен набор от метални системи и компоненти за гражданското и индустриалното строителство, материализирани в широка гама продукти, чиито общи кратни са 15-годишната гаранция, давана от производителя, определения 50-годишен живот на продуктите, многослойната полиестерна защита на ламарината, както и непогрешимия естетически изглед.
Посредством дивизията Вентилация, Линдаб създава по-чист и здравословен начин на живот в затворените пространства, независимо дали става въпрос за жилища, работни помещения или публични пространства. С тази цел, Линдаб разви широк спектър от продукти и услуги, които отговарят на най-високите изисквания за комфорт на своите потребители, било то индустриални или жилищни.

 

ПРЕДИMСТВАТА НА ЛИНДАБ!Всеки ден печелим доверието на нови клиенти и партньори, които се присъединяват към нас, както в България, така и по целия свят. Този успех се основава на принципа на споделената стойност и бизнес философията за цялата група Линдаб!

Опростеност

Продуктите и услугите Линдаб са развити с цел да улесняват постоянно нашите потребители. От поръчката на нашия клиент до монтирането или инсталирането на продукта нашият водещ принцип е „опростеността”. Нашите решения са адаптирани към нуждите на всеки от вас.

Реализъм

Това е принцип, който прилагаме, както в самата компания, така и в отношението ни към нашите клиенти. Той предполага честност, доверие, гъвкавост и отговорност, ориентираност към клиента.

Организация и добър вкус

За Линдаб организацията и добрият вкус означават много повече от подредба. Това са принципите, които ръководят цялостната ни дейност!

Zaplatomer.bg