Аспарух 91 ООД

Компания

BeautyLife fitness & wellness е иновативен за страната ни клуб, повлиян от ултрамодерния в западния свят УЕЛНЕС модел на живот. Нашата мисия е да помогнем на клиентите ни да водят здравословен, жизнерадостен и хармоничен начин на живот посредством разнообразни физически тренировки, релаксиращи процедури и изграждане на правилна култура на хранене. Така членовете на нашия клуб получават добра основа за изграждане на по-добро и светло бъдеще! Нашата основна цел е да предоставим на клиентите ни възможно най-добрите условия за спорт и възстановяване предлагайки най-модерното и съвременно оборудване и тренировъчни програми в света на фитнеса, съпътствано с отлично обслужване и висока компетентност.

BeautyLife Health Club се стреми да бъде най-добрият спортен клуб в региона по отношение на качеството на предлаганите услуги и нивото на обслужване.
Екипът ни се състои от професионалисти, истински отдадени на каузата за здравословен начин на живот. Стремим се непрекъснато да се развиваме и усъвършенстваме. Следим непрекъснато иновациите в сферата на фитнеса и възстановяването.    
Стремим се да поставим основите на една по-висока култура за здравословен начин на живот в града ни. И да поставим нови стандарти в областта на фитнес услугите в региона.
Правим всичко по силите си да удовлетворим максимално нашите клиенти.
Намираме индивидуален подход към всеки клиент.

ITCD