Лексперт ООД (Advokatami.bg)

Компания

Ние, хората зад Advokatami.

В края на 2011 г. бяхме още студенти когато положихме началото на pravatami.bg – организация с нестопанска цел и мисия да повишава правната култура в обществото. Защото хората, които знаят правата и задълженията си, формират силно гражданско общество. А ние искаме да живеем в такава среда.

През 2013 осъзнахме, че не може само да “превеждаме” законите на разбираем език. Българските граждани имат нужда и от адекватни инструменти за реализация на правата си.

Защо трябва да е толкова скъпо и трудно да стартираш бизнес (да регистрираш фирма)?

Нали малкият бизнес е гръбнакът на българската икономика?  

На Advokatami.bg българските предприемачи могат да стартират бизнес по възможно най-лесен и евтин начин.

Ние НЕ сме правна кантора или заместник на такава. Ние сме технологична компания, която инвестира много в софтуер и информационни системи. Партнираме си с мрежа от талантливи адвокати, които “технологизираме”.

Пример:

Обикновено на адвокат му отнема 1 час да подготви всички документи за регистрация на фирма. Нашият софтуер прави това за секунди. Софтуерът никога не е “изморен”, а това снижава до нула човешката грешка при изработка на документите. След софтуерa, адвокат преглежда документите и лично вписва фирмата електронно в Търговския регистър.

Така адвокатът е отделил не повече от 10 мин. за тази работа. Това означава, че може да предостави много по-ниска цена на клиент и да обслужи много повече клиенти. Всички печелят!

Сега си представете този подход във всяка една правна дейност.

Едни от най-добрите адвокати, добри като професионалисти, но и като личности. Модернизирани с технологията, разработена от нас и обслужващи клиенти чрез Advokatami.bg. Това е Advokatami.

Защо адвокатите имат лош имидж?

Защо мнозинството от народа ни ги свързва с измамни “акули”?

Е не всички са такива! На Advokatami.bg събираме най-добрите професионалисти, които можем да намерим. Във всички граждански области на правото: трудово, договорно, търговско, патентно, КАТ обжалвания, събиране на вземания и др.

Много внимателно селектираме всеки един адвокат или адвокатска кантора, които искат да бъдат част от нашата мрежа. След това постоянно следим работата им чрез оценките и обратната връзка на всички клиенти.

Чрез Advokatami.bg хората и бизнесът намират качествени правни услуги с невероятно добро обслужване, на ниска цена.

Постоянно се стараем потребителите ни да се чувстват приятно, сигурно и в добри ръце. Радваме се, че успяваме, защото точно това казват за нас. Вижте една част от десетките положителни обратни връзки, които получаваме: https://goo.gl/qS11oL

 

Докъде сме?

Стартирахме февруари 2015 г. и в момента сме сред водещите онлайн правни дестинации в България. Съдействаме на десетки предприемачи седмично да регистрират фирма, търговска марка, да съберат свое вземане или просто да намерят добър адвокат. Наред с платените услуги, предлагаме и стотици безплатни правни документи, от които месечно се възползват над 25 хил. български потребители. Advokatami.bg е инициатива на хора от България и за България. Не сме поредната западна корпорация, завладяваща пазара ни и изнасяща печалбата си в други държави.

 

Накъде отиваме?

Ще продължим да търсим талантливи адвокати и да ги технологизираме.

Ще продължим да инвестираме в информационни системи, защото технологията се развива с огромни темпове и това е за по-добро на цялото човечество.

Ще продължим да правим правната страна на нещата за бизнеса и хората достъпна, приятна и много сигурна.

 

Винаги на вашите услуги,

Екипът на Advokatami.bg

 

P.s. Въпроси за нас, за Advokatami и за това, което правим? – Свържи се

Може да се присъединиш към нас във Facebook, Twitter @Advokatami,Google и LinkedIn.

ITCD