В.А.В. Консултанти ООД

София www.vavconsultants.com 20 - 50 служителя

ВАВ КОНСУЛТАНТИ - ДЕСЕТ ГОДИНИ СТАНДАРТ ЗА КОРЕКТНИ ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ

 

            ВАВ Консултанти е основана в 1995 година, като реализация на идея на група професионалисти в областта на счетоводната отчетност, финансовото управление и данъчното планиране, да създадат и развият екип от пристрастни към бизнеса консултанти.

            Първите партньори на нашата компания ни гласуваха доверие заради нашите лични качества, но много бързото развитие на ВАВ Консултанти е резултат само от реалните ползи за техните бизнес интереси.

            В тези години нашата компания инвестира в създаване на собствено know-haw, в обучение на специалисти-консултанти и в технологично обезпечаване на процеса на счетоводна обработка на документите. Изградихме имидж, който вече десет години е гаранция за високото качество на нашите услуги.

            Нашите клиенти са компании, в които правилата на финансова отчетност и данъчно планиране са валидни в десетки различни държави. Партньорството с ВАВ Консултанти по отношение на техните подразделения в България им осигурява необходимото спокойствие и сигурност, позволява им изготвянето на бюджети и финансови анализи, вземането на бързи управленски решения.

            Миналата година нашата система на управление получи признанието на международна компания за сертифициране на системи за управление - Moody International сертифицира нашата система за управление на качеството по изискванията на международния стандарт ISO9001:2000, като базирайки се на сериозен одиторски опит отбеляза постиженията ни в областта на внедряването на модерните технологии за управление.

Zaplatomer.bg