БГ Контакт ООД
София www.bg-contact.com 20 - 50 служителя

НАЧАЛОТО
БГ КОНТАКТ е основана през 1993 год. като българска частна компания с основна дейност доставка и сервиз на офис техника и консумативи.

ЗА НАС
БГ КОНТАКТ е оторизиран дилър и сервиз на TOSHIBA (от 1993 г.) за фотокопирни машини, факсимилни апарати, преносими компютри и мултимедия, и е една от големите фирми за комплексна доставка на офис оборудване и офис консумативи на българския пазар.
В офисите на фирмата клиентите могат да получат компетентна предпродажбена консултантска помощ при избор на оборудване. Специалистите във фирмата са в състояние да дефинират точно проблемите на клиента и да му предложат оптимално решение. Удобство е, че освен копирните апарати, факсовете, компютърни конфигурации, скенери и принтери, в офисите на фирмата се предлагат широка гама аксесоари и офис консумативи: оригинални продукти на HP, Fullmark, Verbatime, 3M, GBC, Leitz и др.

СТРУКТУРА
Фирма е организирана по начин, който да дава възможност за адекватно и бързо съдействие на нашите клиенти. Добрата координация и отработената организация спомагат за решаването на всички възникнали проблеми –предварителни консултации, доставки, поддръжка или сервиз.
Чрез офисите си в градовете СОФИЯ, БУРГАС, ПЛОВДИВ, СИЛИСТРА, В.ТЪРНОВО и ВАРНА реализира комплексно обслужване на клиентите си: доставката на консумативи, доставка на копирни и факс апарати, доставка на компютри и периферия към тях, сервиз на доставяната техника

ПЕРСОНАЛ
Мениджъри, консултанти, сервизни инженери формират младия и амбициозен екип на БГ КОНТАКТ Всяка година специализираният персонал повишава квалификацията си и полага сертификационни изпити, организирани от TOSHIBA.

СЕРВИЗ
Основно звено от дейността на БГ Контакт ООД е сервизирането на вече продадените продукти. Представител на сервизния екип на БГ Контакт ООД за четвърта поредна година е национален първенец. Победителят за 2001 година представи страната на Европейското Първенство, където сред 70 финалиста той успя да постигне четвърто място - най-добро международно постижение за момента при сервизните специалисти от България.
Лоялност, Коректност, Разбирателство, Бързина и Качество - това са само част от личните и професионалните качества на специалистите, които работят във фирмата и по този начин гарантират успех в добрите отношенията на БГ КОНТАКТ с клиента, а клиентът за нашата фирма е основна движеща сила.

Zaplatomer.bg