Кеппел ФЕЛС Балтек ООД, европейски клон на Кеппел ФЕЛС Сингапур

Варна www.fels.bg 50 - 300 служителя

Компания

Кеппел ФЕЛС Балтек ООД (www.fels.bg) е основана през 1994г. в гр. Варна и е специализирана в проектирането на съоръжения за морската и нефтената крайбрежна (offshore) индустрия. Фирмата е първият европейски филиал на Keppel FELS – Сингапур (www.keppelfels.com) - световен лидер в проектирането и строителството на стационарни и полупотопяеми нефтени платформи, както и обслужващите ги кораби и съоръжения. Кеппел ФЕЛС Балтек е член на Keppel Offshore & Marine - една от най-големите групировки в морското проектиране и строителство, предлагаща широк кръг от качествени продукти и услуги на своите клиенти. Корпорацията притежава стратегическа мрежа от 14  корабостроителни завода в Югоизточна Азия, Мексиканския залив, Бразилия, Каспийско море, Средния Изток и Северно море.

Основните дейности на фирма Кеппел ФЕЛС Балтек включват:
       • Работно и техническо проектиране на стационарни и полупотопяеми платформи, търговски кораби, плаващи кранове и помощни съоръжения
       • Технически консултации

В работата на фирмата се използва съвременен инженерен софтуер: S3D, StruCAD, DNV GeniE, AutoCAD и др.

Кеппел ФЕЛС Балтек  работи както за заводите от Keppel Offshore & Marine, така и за водещи корабостроителни заводи в САЩ и Европа.

Кеппел ФЕЛС Балтек e първата компания в морската индустрия в България, получила още през април 1996 г. международно признатия сертификат ISO 9001. Параметрите за качество обхващат работно и техническо проектиране, инженерни услуги, технически консултации за морската и крайбрежна индустрия.

Персоналът на Кеппел ФЕЛС Балтек в момента наброява 60 служители. Част от служителите са млади специалисти, назначени непосредствено след завършване на висшето си образование. Много от тях получават шанса да доразвият уменията си и да повишат квалификацията си в Keppel FELS – Сингапур. Фирмата предоставя възможност за включване в съвместни работни и стажантски програми на студенти от Корабостроителния факултет в Технически Университет – Варна.

През изминалите години Кеппел ФЕЛС Балтек постигна значими резултати, следвайки основните си принципи и ценности: отношението "CAN DО", иновационния дух и разбирането на целия персонал, че работата в екип е ключов фактор за постигане на успех.

Служителите са най-важният ресурс на компанията и тя наистина се гордее с техния международно признат потенциал. Изминалите  години на усърдие, търпение, лоялност и преданост в работата превърнаха първоначалната ентусиазирана група талантливи инженери в екип на една уважавана и просперираща съвременна инженерна компания.

Като част от изпълнението на Програмата си за развитие на потенциала, кариерното развитие и мотивацията на служителите, фирмата предлага отлични условия и организация на работа, модерно и постоянно обновявано техническо оборудване, привлекателни компенсационни схеми при заплащането на труда, бонуси в зависимост от индивидуалния принос, безплатен транспорт и други придобивки.

JobTiger Banner