Правила за ползване на коментарите в JobTiger

Права на потребителите:

 1. Всеки има право да бъде анонимен и да разкрива самоличността си по желание.
 2. Потребителят може да излага свободно мнението си. JobTiger не носи отговорност за съдържанието и достоверността на мненията, публикувани като коментари.
 3. Потребители, които смятат, че мненията им са изтрити несъобразно, имат право да се свържат с модератора на e-mail: moderator@jobtiger.bg
 4. Екипът на JobTiger също може да участва със свои мнения, но те нямат силата на юридическа консултация.


Задължения на потребителите:

 1. Препоръчваме на потребителите да пишат мненията си на български език (приема се изписване както на кирилица, така и на латиница). Мнения на друг език се приемат, само ако потребителят не говори български.
 2. Призоваваме потребителите да спазват добрия тон и да уважават чуждото мнение. Оскърбления, обидни коментари и използване на нецензурни изрази ще бъдат изтривани.
 3. Не се допуска дискриминация на основата на възраст, пол, раса и вероизповедание.
 4. Не се допуска публикуването на информация, която е предмет на законодателна или договорна защита, в т.ч. лични данни, трудови договори, фирмена кореспонденция, информация, която е предмет на авторски права и др.
 5. Забранява се спамът, както и публикуването на подвеждащи линкове и директна реклама на фирми и услуги.
 6. Тъй като тук се дискутират преди всичко въпросите на търсенето на работа, професионално развитие, човешки ресурси и т.н., не се толерира обсъждането на политически теми.
 7. Коментарите не са място за публикуване на обяви за работа. Възможност за това има на страницата на www.JobTiger.bg


Модераторът на коментарите:

 1. Коментарите имат модератор, който има право да изтрива мнения, които противоречат на правилата за ползване на коментарите в JobTiger.
 2. Модераторът има право сам да прецени кое е спам, обидно, нецензурно, отявлена реклама и др.
 
Назад