Информация за пресата

Изложението „Дни на италианското образование” открива XIV Седмица на италианския език по света

петък, 10 октомври 2014
Първото събитие в програмата на XIV Седмица на италианския език по света е изложението „Дни на италианското образование”.

Стартира вторият безплатен курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android

сряда, 08 октомври 2014
София – 8 октомври 2014 г. - Софийски университет „Св. Климент Охридски” и JobTiger, с подкрепата на Samsung, организират второ, есенно издание на безплатния курс за Дизайн и разработка на мобилни приложения за Android.

Най-доброто изложение в света за магистърски програми и докторантури идва в София

петък, 26 септември 2014
QS World Grad School Tour -най-популярната серия от изложения за магистратури и докторантури в света идва тази есен в София.

Mr Network идва в България!

вторник, 22 юли 2014
За екипа на Web and Events е удоволствие да Ви представи новото бизнес обучение за нетуъркинг - Power Networking с Анди Лопейта.

Над 3000 ученици се включиха в кампания на Samsung за професионално ориентиране

петък, 27 юни 2014
Приключи първият етап от кампанията Trends of Tomorrow 2014 на Samsung и JobTiger, която се занимават с професионалното ориентиране на ученици

Безплатният курс за „Дизайн и разработка на мобилни приложения на Android” приключи успешно

понеделник, 23 юни 2014
София – 23 юни 2014 г. – Във вторник , 17 юни 2014г., се състоя финалът на курса за „Дизайн и разработка на мобилни приложения на Android”, който се организира от Софийски Университет „Св. Климент Охридски“ и JobTiger с подкрепата на Samsung.

Как да станете по-мощен и по-уверен в преговорите?

сряда, 18 юни 2014
Mеждународният автор на бестселъри в областта на преговорите - Саймън Хезълдейн, ще бъде лектор на второто издание на семинар "Mr. Negotiator".

Топ ИТ специалисти споделиха опита си с младите хора на Be IT

четвъртък, 22 май 2014
София, 22 май 2014 г. - На 21 май се проведе първото издание на безплатната конференция за ИТ специалисти – Be IT в Център за образование и култура „Илиев“.

Предстои първото издание на безплатната конференция Be IT

вторник, 20 май 2014
Утре, 21 май, ще се състои първата специализирана IT конференция, насочена към хора с интереси в информационните технологии. По време на Be IT ще бъдат засегнати три основни направления - Web, Mobile и Database. Безплатната конференцията ще се проведе в Център за образование и култура „Илиев“, между 10:00 и 18:00 часа.

Пилотното издание на Be IT ще се проведе на 21 май в София

понеделник, 12 май 2014
Тази пролет ще се състои първата специализирана IT конференция, насочена към млади специалисти и студенти, обучаващи се в сектора на информатика и информационни технологии.
VCD