Информация за пресата

Събитието Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и обслужване на клиенти се разраства

четвъртък, 19 септември 2019
На 28 ноември 2019 г. предстои десетото юбилейно издание на единствения браншови кариерен форум, който се организира във фоайето на УНСС

Единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide, ще събере бизнеса и търсещите работа през септември

сряда, 18 септември 2019
На 26.09.2019 в Интерпред - СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие, международни лектори и топ компании, с цел да помогнат на талантливите и амбициозни хора да открият удовлетворяваща кариерна реализация.

Hitachi Solutions Europe в партньорство с JobTiger Recruitment за своето разрастване в България

четвъртък, 08 август 2019
С навлизането си на нашия пазар, Hitachi Solutions се довери на JobTiger Recruitment за свой основен партньор и консултант при подбора на кандидати в България.

Иновативната интегрирана услуга на ИнтерИмидж и JobTiger беше наградена с отличие на Годишните награди на b2b Мedia

вторник, 16 юли 2019
Призът е в категорията „Иновация в маркетинга и ПР сферата“

TigerCash – Най-новото от JobTiger Recruitment

четвъртък, 27 юни 2019
JobTiger Recruitment представя своята нова програма за възнаграждаване на успешно назначени кандидати за работа – TigerCash.

Къде да работите, ако искате „хоум офис“?

петък, 31 май 2019
Все повече кандидати се интересуват на интервю за работа от възможностите за работа от вкъщи. За някои позиции това е стандартна част от усилията да се направят по привлекателни условията на труд и нефинансовите придобивки за служителите.

SCALE UP Your Career - предстои второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България

сряда, 29 май 2019
На 26-ти септември предстои второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – SCALE UP Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.

697 чат-интервюта за работа по време на Виртуални дни на кариерата 2019

петък, 17 май 2019
Виртуални дни на кариерата се проведоха за шести път в България на 16 май 2019 г. Събитието започна в 11:00 часа и продължи до 17:00. В продължение на няколко часа 35 водещи и желани работодатели успяха да проведат 697 онлайн интервюта с над 700 талантливи млади хора, търсещи нова работа.

Работещите в ИТ и мениджмънт най-често търсят информация за заплатите си

вторник, 23 април 2019
Това показват попълнените данни за заплати през изминалата година в партньорската мрежа сайтове на Paylab.
VCD