Famous Connections
10 - 20 служителя Apply
Младши търговски сътрудник
Sofia
full-time
Between 1000 and 1500 bgn

Младши търговски сътрудник

Sofia full-time Between 1000 and 1500 bgn

About us

Създадена през 2010 г., фирмата Феймъс Кънекшънс специализира в дистрибуцията на електронни и електротехнически компоненти.

Ние сме малка, но бързо развиваща се търговска фирма в областта на технологиите. Екипът ни е млад, динамичен, а атмосферата в офиса е свежа и приятелска. За нас е изключително важно да си намерим колега, с когото да се чувстваме комфортно, ще остане с нас за дълго и който ще се превърне в незаменима част от нашия сплотен екип

Responsibilities

Като младши търговски сътрудник, Вие ще отговаряте за навременното изпълнение на доставки към нашите клиенти и ще подпомагате цялостната дейност на нашите търговски експерти.

Задължения за позицията
Задълженията на младшия търговски сътрудник включват постоянна комуникация с търговските експерти, обслужване и подпомагане на клиентската база на фирмата, както и различни видове административни и организационни дейности:
- прием, въвеждане в системата и административна обработка на поръчки от клиенти
- планиране и проследяване изпълнението на поръчките на клиенти в срок
- комуникация с производители и доставчици и получаване на основна информация по отношение на доставки
- проследяване на поръчки към доставчици и изпълнението им в срок
- проследяване на плащания от клиенти и към доставчици в срок
- прием и обработка на рекламации
- подпомагане на цялостния процес на покупко-продажба, връзката с доставчици и клиенти и работата на търговския отдел
- прехвърляне на комуникацията между фирмата и клиента към отговорния търговец при нужда от разрешаване на ключови въпроси

Requirements and necessary skills

- Висше образование (техническото образование е предимство)
- Перфектно владеене на английски език (писмено и говоримо)
- Добри компютърни умения, работа с бази данни и перфектно владеене на MS Outlook, MS Word и MS Excell

Ако сте изпълнителен, дисциплиниран и същевременно проактивен; ако обичате и умеете да работите в екип, но можете да се справяте и самостоятелно; ако умеете да организирате времето си и да приоритизирате задачите си; ако внимавате и забелязвате малките детайли; ако притежавате отлични комуникативни умения, значи търсим точно Вас!

We offer

Предлагаме отговорна и предизвикателна работа в активен и разнообразен пазар. Позицията е на пълен работен ден и е подходяща за хора, които скоро ще завършат или току що са завършили висшето си образование, които нямат достатъчно натрупан професионален опит, но са амбициозни, имат желание за дългосрочна ангажираност и са силно мотивирани за постигане на успех. В замяна предлагаме конкурентно заплащане, бонуси, допълнително здравно осигуряване, възможност за кариерно развитие в търговския ни отдел и страхотен екип.