Луфтханза Техник София ООД
Авиомеханици
София
full-time

Авиомеханици

София full-time

About us

Луфтханза Техник София отвори врати през 2008 год. в подкрепа на бързоразвиващия се авиационен сектор с две производствени линии и успява да се наложи като една от най-бързо развиващите се бази в групата на Луфтханза Техник. Благодарение на професионализма и високото качество на изпълнение на предлаганите услуги, през 2012 компанията се разрастна и заработи с 5+1 линии. Към днешна дата компанията разполага с 8+1 линии за ремонт на самолети от голямото семейство на Аirbus 320 и Boing 737 и не само.

Луфтханза Техник София е на път да се превърне в най-голямата база, предлагаща основен ремонт и поддръжка на самолети на Балканския полуостров, както и един от най-важните авиационни центрове за поддръжка - световен лидер в базово и линейно обслужване на самолети с над 50 годишна история.

Responsibilities

Във връзка със своето развитие, Луфтханза Техник София отваря нови позиции и търси своята нова група авиомеханици.

Какво е необходимо:
• Да притежавате сръчност;
• Да имате желание за работа;
• Добри познания по английски език;
• Амбиция за реализация в авиационния бизнес и желание за развитие.

We offer

Ние ви предлагаме:
• Обучение, което ще Ви даде знания и ще развие уменията Ви на Авиационен техник;
• Сигурност, стабилност и възможност за дългосрочна реализация и развитие;
• Присъединяване към високо квалифициран екип от професионалисти;
• Професионална работна среда и високотехнологична база.


В основата на всичко обаче се корени любовта към авиацията!

Ако имате интерес към работа в динамична среща, добър екип и възможности за развитие, очакваме да ни изпратите Вашата кандидатура (Ref. No: TRM)!

Оценяваме високо интереса към нашата компания и гарантираме, че всяка кандидатура ще бъде разгледана, но контакт ще бъде осъществен само с одобрените по документи кандидати.

Във връзка с кампания за подбор на служител за обявената позиция, данните от Вашата автобиография, както и Ваши контакти, ще бъдат събрани и записани от „Луфтханза Техник София“ ЕООД. Част от информацията, която предоставяте доброволно, е лична информация и попада в обхвата на режима за специална защита съгласно Закона за защита на личните данни. Ние Ви информираме и вие се съгласявате, че предоставените от Вас лични данни ще бъдат обработени за целите на процеса на настоящия подбор, както и съхранявани за реализиране на бъдещи подбори не по-дълго от 3 години във връзка със законните задължения на администратора на данни. Вашите данни ще бъдат съхранявани в указания по-горе срок, считано от приключването на кампанията, като за край на кампанията считаме момента на приемане на предложението за работа от кандидата, на когото сме предложили позицията. „Луфтханза Техник София“ ЕООД може да предостави личните ви данни на вътрешно-корпоративни органи и хора, които имат определена роля в процеса по подбор – настоящия и евенутални бъдещи такива.