Център за международно дистанционно обучение
Преподавател по Клинична психология
Варна
part-time

Преподавател по Клинична психология

Варна part-time

About us

Център за Международно Дистанционно Обучение е част от холандска компания Ondernemersschool B.V., която организира дистанционни обучения в над 300 направления в редица европейски държави. Фирмата заема почти 100-процентов пазарен дял в Белгия и над 50% в Холандия, като вече завоюва и ключови позиции във Франция и Турция. Обученията се провеждат на холандски, френски, английски, немски и български език. Компанията разполага с над 60 уеб сайта, предоставяйки образователни решения на клиенти от цял свят.

Международният доставчик на обучение е сертифициран по ISO 9001-2000. Нашите курсове, преподаватели и учебни материали покриват всички необходими изисквания, за да предоставят качествено образование. Центърът разполага с екип от преподаватели, които са експерти в своята предметна област и сами подготвят учебния материал. Тяхната философия е да предадат знания и умения посредством най-гъвкавия метод на обучение.

Responsibilities

Център за международно дистанционно обучение, провежда дистанционни обучения в множество направления в Европа. За своята стартираща дейност в България, центърът търси мотивиран преподавател по Клинична психология, който да се присъедини към екипа ни от професионалисти.Всеки преподавател е отговорен за създаването на учебни материали на български език и трябва да напътства обучаемите по време на курса.

Requirements and necessary skills

С минимум 5 години опит в областта;
С отлична езикова и писмена култура;
С добри компютърни умения.

We offer

Работата е дистанционна, а позицията е отворена за кандидати от цялата страна.
Teleperformance Greece