Информация за пресата

Започват срещите на работодатели от „Тракия икономическа зона“ с кандидати от регионите с висока безработица

четвъртък, 12 януари 2017
В края на миналата година стартира стратегическа инициатива за привличане на кадри от региони с висока безработица за най-големите работодатели от Тракия икономическа зона /ТИЗ/ в района на Пловдив.

Работодатели от „Тракия икономическа зона“ обявиха кампания за привличане на кадри

вторник, 06 декември 2016
JobTiger, Тракия икономическа зона и община Пловдив започват стратегическа кампания за привличане на таланти

77 компании на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти

петък, 02 декември 2016
Вчера, 1 декември 2016 г., в УНСС, се състоя единственото специализирано събитие по рода си – „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти.

Млади професионалисти от Пловдив имат вече собствено кариерно събитие под тепетата

понеделник, 17 октомври 2016
Премина успешно първото пловдивско издание на единствения в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: ИТ, Телекомуникации и Business Process Outsourcing (ВРО).

В България има активни млади хора, които искат да работят и си търсят работа

петък, 14 октомври 2016
Премина успешно 7-то поредно издание на единствения в България кариерен форум, насочен към компании в секторите: ИТ, Телекомуникации и Business Process Outsourcing (ВРО).

TSD Services e „Топ ИКТ Работодател“ на 2016 г.

сряда, 12 октомври 2016
В инициативата на ICT Media и JobTiger бяха отличени също и компаниите TINQIN, Comptel Communications, MentorMate Bulgaria, Sirma Business Consulting, и Ericsson Telecommunications Bulgaria

7-то поредно издание на „Дни на кариерата“ в София среща студенти с водещи работодатели в секторите IT, Телекомуникации и BPO, предоставя възможност за безплатни консултации за изграждане на Personal brand на младите хора, за да са по-успешни в кариерата си и поощрява участниците с много награди

вторник, 11 октомври 2016
София – 11 октомври 2016 г. - На 13 октомври 2016 г., от 10:00 до 18:00 часа, в Интерпред - СТЦ София, ще се проведе кариерният форум „Дни на кариерата” в секторите IT, Телекомуникации и BPO.

Министър Зорница Русинова ще отличи победителя в класацията “ТОП ИКТ Работодател”

вторник, 11 октомври 2016
Зорница Русинова, министър на труда и социалната политика, ще връчи голямата награда на победителя в петото юбилейно издание на класацията “ТОП ИКТ Работодател” (Top ICT Employer).

Кои са най-добрите работодатели в ИТ и комуникационните услуги за 2016 г.

понеделник, 10 октомври 2016
Заповядайте на кръгла маса и церемония по награждаването „ТОП ИКТ Работодател“ 2016 на 11 октомври в 17ч., хотел Best Western Premier Sofia Airport

Да се match*-нем в мрежата

сряда, 08 юни 2016
Да си търсиш нова работа онлайн отдавна не е нещо ново и различно. Да си намериш работа онлайн, без да се налага да пропътуваш целия град или да гониш влака за среща с работодателя в съседен град, вече е нещо ново.
JobTiger Banner