С новата услуга на професионалния сайт за работа JobTiger.bg вече може да публикувате автобиографията си за броени секунди онлайн. По този начин тя се включва към най-голямата база данни с актуални автобиографии в България, до която имат достъп над 20 000 компании от различни браншове в цялата страна.

Прикачи автобиография в JobTiger Така потребителите на www.jobtiger.bg разполагат с възможността да имат автобиография по собствен „вкус”, с уникален дизайн и съдържание, без да се съобразяват с автоматични бланки и задължителни полета за попълване.

За целта трябва да имате файл с автобиография (без значение формата (.doc, .pdf или друг), шрифта, подредбата на съдържанието и др.) и актуален email адрес. Качвате файла още на началната страница на сайта. Регистрация НЕ ви трябва!
 
Като допълнение към това може да се абонирате да получавате по email новопубликуваните обяви в www.jobtiger.bg, за да държите пазара на свободните работни места "под око" и да сте сред първите, които кандидатстват за свободните позиции. По този начин увеличавате многократно шанса си да откриете подходяща работа, а също така и да бъдете открит от компания, която се интересува от Вашите качества, опит, интереси, образование.

Предимствата на това да имате автобиография „За търсене”, достъпна за работодателите в JobTiger:
 • лесно и удобно създаване на автобиографията;
 • спестява време – качването отнема само няколко секунди;
 • ползвате вече готов файл, с Ваш, уникален дизайн на автобиографията;
 • нямате нужда от регистрация, за да я качите;
 • ако все пак сте регистриран потребител със създадени автобиографии – може да добавите към списъка си допълнителен вариант във Ваш стил;
 • можете да се абонирате за съобщения за новопубликувани обяви;
 • може да редактирате или подмените файла по всяко време, като просто ни изпратите новата версия.
Кога можете да прикачите автобиография от файл:
 • Ако сте регистриран потребител ИЛИ нямате регистрация;
 • Ако сте влезли ИЛИ не сте влезли в регистрацията си;
 • Ако кандидатствате за позиция (с ИЛИ без регистрация);
 • Ако вече имате автобиографии в профила си и искате да добавите още един,  допълнителен файл.
С други думи - тази възможност е достъпна за всички търсещи работа потребители на сайта!
 
Кога прикачените файлове стават видими за работодателите?
 
Веднага след като екипът на www.jobtiger.bg прегледа и одобри съдържанието им. По този начин се грижим, както за това Вашите документи да са изправни, така и за сериозността на съдържанието, което предоставяме на работодателите си. Този процес може да отнеме няколко дни, в зависимост от натоварването на екипа ни. Тогава файлът е одобрен и се включва в общата база данни с автобиографии на www.jobtiger.bg.
 
От този момент всички работодатели, използващи услугата „Търсене на кандидат”, могат да разгледат автобиографията Ви и да се свържат с Вас. И тъй като това увеличава шансовете Ви за повече предложения за работа, си струва да опитате.
 
Ние Ви пожелаваме успех!