ГЛАТЕХ ЕООД
Пловдив www.glatec.bg 50 - 300 служителя

Компания

ГЛАТЕХ ЕООД, фабриката за метални изделиЯ е основана през 1934 г., като семейно предприятие и има своя дъщерна фирма в България от 2005 г.

В компанията са заети около 170 служители. Основната задача на нашата работа се състои в способността да произвеждаме изделия от метал. С ориентацията ни към изработването на елементи за вграждане и готови за продажба изделия от метал, ние направихме крачка напред в своето развитие. В съвместната работа с нашите клиенти ние търсим решения и организираме цели процеси. Винаги се стараем да бъдем в услуга на нашите клиенти.

За бъдещото разширяване на фирмата, ние търсим креативни, любознателни и владеещи чужди езици служители в следните области:

Отдел Инженеринг:

Конструктор, машинен инженер;

Конструктор, инструментално производство, машинен инженер;

Технолог, машинен инженер;

 

Производство:

Програмисти-настройчици на машини с цифрово управление;

Специалисти, производство на инструменти - оператор на преса,

Шлосери.

Реализираме дейността си в дигитализация и автоматизация на производството с цел оптимизиране на работните процеси и повишаване на ефективността. Имаме имплементирани роботизирани ръце по нашите производствени линиии, които улесняват процеса на работа за рутинните операции.

Отделите в производствената ни база са Инструментален, Щанцоване, Шприцоване, Заваръчен отдел, Монтажен, Механичен и Автоматизация.

Желанието за постоянно повишаване на квалификацията е предпоставка за успешно навлизане в една международна кариера.

Ще се радваме и очакваме Вашите кандидатури:hr@glatec.bg

Zaplatomer Banner