ПЛАСТХИМ-Т АД

Компания

ПЛАСТХИМ – Т“ АД е специализирана в производството на гъвкави опаковки, BOPP и CPP фолиа, произвеждащи се от най-новото поколение машини на Световноизвестните производители Brückner и Kampf.

„ПЛАСТХИМ-Т“ АД е в ТОП 5 Европейски фирми, произвеждащи BOPP фолио.

Фирмата е основана през 1967 в гр. Тервел, а през 2003 г. разширява дейността си и изгражда нова производствена база в гр. Аксаково.

Във времето Пластхим-Т АД се наложи на пазара като фирма, предлагаща отличното качество, техническа поддръжка, гъвкавост и кратко време за реакция при производство и експедиция.

В момента произвеждаме и продаваме на местния пазар, Европа, Азия и Африка, Северна Америка.

От ноември 1998г Пластхим-Т АД е единствения в България притежател на лиценза на Portabulk® System от Hydro Packaging (Cronus).

Системата за управление на качеството включва всички дейности на фирмата относно проектиране и производство на полиолефинови гъвкави опаковки – контейнери, шити и касетъчни торби, полипропиленови раздувни фолиа от полиолефин, полипропиленова тъкан – ръкавна и плоска, рециклиране на технологичен отпадък, както и производство на полипропиленови фолиа.

Интегрираната Система за Управление на Качеството включва ISO 9001:2008 и  Стандарт ISO 22000:2005 за Система за Управление на Безопасността на Храните, удостоверени със Сертификат за Одобрение LRQA №368026 и №368026/A.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner