Office 1 Superstore
София www.office1.bg над 300 служителя

Компания

Вече повече от 23 години Кооперация „Панда“ е безспорен лидер в сферата на офис продуктите и предпочитан партньор от над 130 000 бизнес клиенти. Office 1 успешно развива портфолиото си в областта на мебелите и обзавеждането, предлагайки на клиентите си ергономични, висококачествени и модерни продукти. Асортиментът от над 110 000 продукта се допълва също от богат избор от техника и консумативи, компютри и аксесоари, рекламни материали, хигиенни продукти, луксозни изделия, предложения за подарък и всичко необходимо за учениците, училищата и детските градини.


Компанията изгради най-големия и автоматизиран складово-логистичен център в бранша за Югоизточна Европа, в който се намира и собствената ѝ печатна база. Площта му е 12 860 кв.м, а инвестицията – клас А, която към момента е за над 20 милиона лева. Логистичната база е оборудвана със собствена фотоволтаична централа и автоматизирана система за обработка на поръчки.


През 2018 г. Кооперация „Панда“ придоби правата върху марката Office 1 Superstore за целия свят, а през 2020 г. се ребрандира и днес се нарича Office 1. 


Към момента във фирмата работят над 400 служители, разпределени в централния офис, в офисите на компанията в цялата страна, в магазинната мрежа от 66 обекта и в модерния складово-логистичен център. Задълженията на висококвалифицираните служители са свързани с идентифициране изискванията на съвременния офис потребител и предлагане на индивидуално съобразени решения.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner