ЕВН България ЕАД
Пловдив www.evn.bg над 300 служителя 19 jobs

Компания

За компанията

Групата EVN България е част от концерна EVN. Водеща компания в него е EVN AG, която е регистрирана на Виенската борса и притежава стабилни позиции на европейските енергийни пазари.

EVN България е създадена след приватизация на енергийните дружества в Пловдив и Стара Загора в началото на 2005 г. Групата EVN България обхваща бизнес дейности в областта на разпределението и продажбата на електрическа енергия в Югоизточна България, топлоснабдяване в град Пловдив и търговия с енергия и въглеродни емисии в България и Югоизточна Европа, както и проекти в областта на възобновяемите енергийни източници.

До момента компанията инвестира над 1,5 млрд. лева в енергийната инфраструктура на България. Обслужва над 1,5 клиенти на лицензионна територия от 42 000 km2.

EVN се стреми да развива своята дейност в полза на обществото, затова и подкрепя и инициира проекти от социална значимост. Такива са вътрешната доброволческа програма „EVN за България“, проекти обезопасяване на рискови електропроводи, опазване популацията на белия щъркел и др.

През януари 2018 г. EVN България беше отличена от Българска асоциация за управление на хора в организираните от асоциацията Годишни HR награди 2017, заемайки първо място в категорията „Най-добър HR проект на голяма компания“.

Компанията получи отличие от годишните национални награди за изграждане на работодателската марка „Employer Branding“ в категорията „Employer Branding Idea“ за успешното реализиране на своя вътрешна кампания.

Професионална реализация

В EVN България могат да се реализират специалисти от различни бизнес области като инженери в областите електротехника, електроенергетика, топлотехника и топлоядрена енергетика; ИТ специалисти; юристи; финансисти; икономисти.

Ние ви предлагаме:

  • Възможност за професионална реализация в стабилна международна компания
  • Развитие и надграждане на уменията чрез разнообразни задачи и подходящи обучения
  • Динамична работа, свързана с предизвикателствата на енергийния пазар
  • Отлични условия на работа в екипи от изградени професионалисти.

Стажантски програми

Лятната стажантска програма „Младежи с бъдеще“ е част от философията на EVN за професионално развитие на бъдещи специалисти. В рамките на стажа ще получите:

  • Индивидуална програма за период от 3 месеца (юли – септември)
  • Личен ментор
  • Постоянна обратна връзка
  • Атрактивно възнаграждение.

Zaplatomer