CXG Outsourcing
София www.cx-g.com 50 - 300 служителя 1 jobs

Компания

СиЕксДжи е българска компания, работеща в сферата на аутсорсинг услугите. Основана е пред 2009-та година с цел да предостави най-доброто от комбинацията между стандартния бизнес модел и този на класическия и добре познат аутсорсинг.


През 2009 година, екипът стартира с 25 души и в през следващите 5 години нараства до 150 души. Разнообразието от възможности в компанията резултира в екип от млади и успешни хора от различни държави, с различен опит и образование:

·        Над 100 мултиезични служители от България и света;

·       13 високо обучени екипа, покриващи региони като САЩ, Латинска Америка и Европа;

·       Служители с образование от Икономика и Финанси, през Бизнес Администрация и Право, до Информационни технологии, Математика, Инженеринг, Социология, Психология и други.


Ще се радваме да се запознаем и срещнем с талантливи, високо мотивирани, екипни играчи, с желание за развитие в сферата на работата с клиенти. Позициите в проектите ни са свързани с работа с два или повече чужди езика, технически или ИТ опит и интереси в посока финанси и маркетинг.


Вярваме, че балансът е един от най-важните фактори за нашите служители, затова се винаги се стремим да предоставяме баланс между работните ангажименти и личния живот.


За повече информация, посетете сайта ни: www.cx-g.com.

За контакт: recruitment@cx-g.com


ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner