Пощенска банка / Юробанк България АД

София www.postbank.bg над 300 служителя

Компания

Пощенска банка е част от Юробанк Груп и има 30-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България. Заемаме стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България и сме водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в сектора. Нашата банка разполага с едни от най-модерните дигитални канали за банкиране на пазара и многократно е награждавана за своите иновации.

Работим с грижа за човека, обществото и природата и създаваме нов финансов свят, който съчетава най-доброто от традиционното и дигиталното банкиране. Развиваме редица проекти, свързани със социална отговорност и устойчивото развитие на бизнеса и обществото в сферите: образование, култура, грижа за околната среда и дигитални иновации.

Обяви

В момента няма отворени позиции

Дейност

Пощенска банка е модерна, универсална банка и заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България. Тя е един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и потребителско кредитиране, спестовните продукти, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти – от малки фирми до големи международни компании с присъствие в страната.

През годините Пощенска банка придобива последователно: ДЗИ Банк (2006), Алфабанк клон България (2016) и Пиреос банк България (2019).

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Стремежът към растеж, иновациите и смелите идеи са част от нашето ДНК.

Като топ работодател нашата банка подкрепя и насърчава талантите, идеите, визията и стремежите на своите над 3000 служители. Създадохме нашето предложение за стойност като работодател, т.нар. Employee Value Proposition (EVP) през погледа на хората в екипа ни, защото те най-точно могат да отговорят на въпроса какво прави нашата банка предпочитано място за работа. Вдъхновяващо ЛИДЕРСТВО, доказана СТАБИЛНОСТ, динамично РАЗВИТИЕ и изключителна ЕКИПНОСТ са основните акценти в нашето EVP, създадено през погледа на служителите.

Да работиш за Пощенска банка е начин да откриеш вселена от нови възможности заедно с нас.

Допълнителни придобивки:

Застраховка живот и допълнително здравно осигуряване, Преференции за банкови продукти, Допълнително пенсионно осигуряване, Непрекъснати обучения и програми за развитие на потенциала, Сертификационни курсове, Индивидуален план за кариерно развитие, Ясно дефинирани кариерни пътеки, 26 дни платен годишен отпускc, Атрактивен годишен бонус и допълнителни възнаграждения, Билети за конференции и семинари, Коучинг/менторска програма, Абонамент за фитнес зала, Дигитална творческа зона, Digital Corner, Благотворителен фонд "Заедно"

Екип

Офис

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

Разгледайте нашата дигитална брошура: https://grithut.com/en/community/postbank-brochure/welcome

Изпратете ни автобиография на имейл: jobs@postbank.bg 

Представител на нашия екип Човешки ресурси ще се свърже с вас.

JobTiger Banner
JobTiger Banner