Stomana Industry S.A.

www.stomana.bg над 300 служителя

Компания

Стомана Индъстри в Перник, България, произвежда стомана от рециклиран скрап и сме сред малкото стоманодобивни заводи, произвеждащи 97% от горещо валцуваните продукти от рециклиран железен скрап, предоставяйки решения, които намаляват екологичния отпечатък и насърчават кръговата икономика. 


Компанията е представяна на Балканите и на международните пазари повече от 70 години и произвеждаме широка гама от продукти, включително дебелолистна ламарина,специални стомани (SBQ), арматурна стомана и стоманени сфери за смилане. Чрез допълнително термо калиброване, Стомана Индъстри произвежда стоманени пръти и закалени пръти за различни приложения. 


Поддържаме система за управление на околната среда, сертифицирана съгласно изискванията на международния стандарт ISO 14001:2015, като същевременно сме осигурили сертификати за устойчивост в съответствие със специфичния за индустрията стандарт "SustSteel". 


Етиката и прозрачността ръководят нашите действия във всички наши взаимоотношения. Ние признаваме нашите хора за тяхната личност и способности. Стремим се да създадем безопасна работна среда за всички и внедряваме системи за управление на здравето и безопасността при работа, сертифицирани по международния стандарт ISO 45001:2018.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner