Джоб Спейс ООД
www.JobSpace.bg между 5 и 10 служителя

Компания

Джоб Спейс ООД е млада, независима българска компания.

Нашият портал за работа www.JobSpace.bg предлага интегрирани он-лайн решения за подбор на квалифицирани специалисти. Там кандидатите за работа с квалификация ще намерят актуални обяви от всички сфери!


Най-интересното обаче, е интерактивната платформа PlaySpace. Тя е базирана на идеята на социалните мрежи и помага за бързото и ефективно осъществяване на контакт между работодатели и търсещи работа. При качване на CV в системата, се формира профил на кандидата и се публикуват неговите професионални умения и интереси, но не се обявяват личните му данни.


Предимството за търсещият работа е: кандидатът може да бъде намерен от работодателя, дори без да е кандидатствал по обява и остава анонимен, докогато прецени. Но не само: системата дава възможност на кандидата, ако пожелае, да бъде активен: тоест той сам да потърси работодател, а също така да получи повече информация за дадена фирма.


Предимството за работодателите е, че дава възможност за бързо търсене по определени критерии в цялата база от активни CV профили, позволява директно общуване с кандидата и в крайна сметка значително повишава ефективността на подбора.

На работодателите предлагаме:

- Възможност за публикуване на различни типове обяви, сред които „гореща обява” с опция „гарантиран кандидат”.
- Разнообразни пакети от услуги, така че да дадем максимална гъвкавост при удовлетворяването на индивидуалните нужди на всеки клиент. Работодателите ще могат сами да формират пакетите си, според нуждите на компанията си.
- Разнообразни възможности за реклама, сред които БЕЗПЛАТНО представяне в каталога на фирмите.

В процес на разработка сме на нашата секция „работа на свободна практика”, където ще се търси и предлага работа по проекти или почасова работа. Там кандидатите ще публикуват своята визитка, която ще е достъпна за всички фирми, търсещи хора за определен проект или с краткосрочна заетост.

За контакт:

Джоб Спейс ООД
София
Ул.”Георги Минчев” 34-36, вх.Б, ет. 3, ап. 16
Тел. 02 4214264; 02 4214265
Имейл: Info@jobspace.bg

Zaplatomer Banner