Лили Дрогерие ЕООД

Компания

 Кои сме ние?

Когато през 2003 година в Република Сърбия учредихме верига „Лили Дрогерие“ искахме само едно: да предоставим на нашите клиенти богат асортимент от качествена козметика и обслужване на високо ново. И се посветихме на осъществяването на това свое  желание.

           Верига „Лили Дрогерие“ работи на територията на България от началото на 2010 година. До момента са отворени 32 магазина, в цялата страна. През 2014 г. предстои откриването на още десет нови обекта, както в София, така и в страната.

Веригата е широко представена и в Република Сърбия, където към момента сме отворили 130 дрогерии.

          Присъствието ни в България, и в Сърбия доказва, че клиентите ни са открили при нас онова, което търсят. Тяхното доверие е и най-добрата препоръка, която можем да си пожелаем. Ако към това добавите нашата всеотдайност при задоволяването на желанията на клиентите, честите промоции и конкурентните цени става ясно защо верига „Лили Дрогерие“ дневно обслужва над 55 000 купувачи на територията на Балканския полуостров.

И винаги се стремим да изпълним поне още едно желание!

         За да предложим повече на пазара, започнахме и собствено производство на високо качествени продукти на натурална основа, които се характеризират с отлично качество и разумни цени. В сътрудничество с водещи дерматолози и фармаколози разработихме богат асортимент от продукти VELNEA /ВЕЛНЕА/, Mamma&Baby, Watte & Watte и други, за които може да се информирате на сайта ни.

Днес в „Лили Дрогерие“ работят над 1 500 души, в съответствие с ISO стандартите за качество.

          През 2013 година нашата компания отбеляза десет години успешна работа! Успехът е резултат на изпълненото желание от началото на тази история и на доверието на клиентите ни през годините

 

            Кариера:

Ако искате и Вие да станете част от страхотния екип на „Лили Дрогерие“, кандидатствайте за работа при нас. Изпратете Вашата автобиография с актуална снимка на e-mail: office@lillydrogerie.bg или на адрес:  гр.София, ул.“Иван Денкоглу“ №26, ет.2. 

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner