Грахер Кредит и кауционсмаклер ГмбХ и Ко. КГ

София www.gracher.de 50 - 300 служителя

Компания

Фирма Грахер е водещият посредник при предоставянето на гаранционни услуги в Германия.

Компанията, създадена през 2000 г. в град Трир, разполага с международен екип от над 75 служители и офиси в Германия, Нидерландия, Великобритания и България. Освен гаранции, фирмата предлага и други финансови услуги като факторинг, финансиране на стокови запаси, застраховане на вземания, застраховане на капиталови стоки и политически рискове. С дългогодишен опит и международна експертиза компанията се превръща в ценен партньор за своите клиенти, развивайки успешно концепцията One-Stop-Shop – предлагане на разнообразни финансови услуги на едно място.

Първият филиал в България отваря врати през 2007 г. в София, а през 2021 г. и в Стара Загора. Оттогава компанията непрекъснато разширява местния си екип, който изпълнява различни back office, аналитични, контролни и административни функции- от извършването на финансова оценка и представянето й пред застрахователите през целия процес на преговори и оптимизация на всички ключови аспекти на договора.

Планирате старт на кариерата си и искате да се развивате в международна, просперираща компания - лидер в сферата на финансовите услуги в Германия? Интересувате се от възможности за придобиване на ценни знания и умения и практикуване на немски език в реална бизнес среда?

Тогава кандидатствайте при нас и станете част от нашия млад и мотивиран екип!


Zaplatomer Banner