Soitron
София www.soitron.bg 50 - 300 служителя

Компания

Soitron Group е словашка компания, основана през 1991 г., с централен офис в Братислава и офиси в още няколко локации - Великобритания, Турция, Румъния, Чехия, Полша и България.

Компанията оперира в сферата на ИТ системната интеграция, интеграцията на информационни и комуникационни решения, както и на ИТ аутсорсинг услугите, като в глобален мащаб има повече от 850 служителя и консолидиран годишен приход от над 130 млн. евро.

Soitron оперира в България от Май 2013 г., като фокусът на дейност на компанията тук е основно в сферата на аутсорсинг бизнеса и managed services модела в предоставянето на аутсорсинг услуги. В момента в София компанията има над 220 служителя: разнообразни професионалисти в сферата на управлението на проекти, pre-sales и sales дейностите, както и различни технически дейности. В компанията има няколко мултиезични екипа, които владеят петте основни европейски езика: английски, италиански, испански, немски и френски език.

Служителите на Soitron могат да се възползват от различни социални придобивки и възможности за професионално развитие в зависимост от индивидуалните потребности и професионалните си компетенции.

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner